НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які незабаром почнуть життя з чистого аркуша

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які незабаром можуть почати нове життя. Ви нарешті позбудетеся від того, що не давало вам розвиватися і націлитеся на реалізацію своїх цілей, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Телець

Для вас цей місяць буде дуже сприятливим у фінансовому плані. Ви можете отримати премію вже за виконану роботу, а також перед вами з’являться нові виклики, реалізація яких приведе вас до приголомшуючого успіху. Зірки обіцяють вам кар’єрне зростання і підвищення заробітної плати. Завдяки цьому ви не тільки поліпшите своє фінансове становище, але і зможете придбати нерухомість. Серйозні покупки краще здійснювати в кінці місяця.

Читайте також: Гороскоп на 14 березня 2023 року за картами Таро

Лев

Березень стане особливим для вас. Він обіцяє вам приємні новини, пов’язані з особистим життям. Ви можете отримати заповітну пропозицію руки і серця, а також зовсім скоро можете дізнатися про поповнення в родині. Ваша друга половинка жадає провести з вами все своє життя. Якщо ви так само цього хочете – скажіть про це прямо, і буде вам щастя. Готуйтеся до позитивних змін.

Стрілець

Стрільцям дуже пощастить в плані дружніх відносин. Можливо, останнім часом ви відчували себе самотньою людиною, але скоро все зміниться. У вашому житті з’явиться людина, яка буде готова здійснювати з вами найбожевільніші вчинки. Ви будете цьому дуже раді, адже часом вам якраз і не вистачало людини, з якою можна і в вогонь, і в воду. Розмови по душам вам також забезпечені.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Хмельниччині судили військового в запасі за відмову від бойової повістки

Славутський міськрайонний суд виніс вирок 22-річному хлопцеві за ухилення від мобілізації. Звільнений в запас військовослужбовець…

11 хв. ago

Данія виділить Україні новий пакет допомоги на 815 млн доларів

Данія оголосила про черговий пакет військової допомоги для України на 5,6 млрд крон (815 млн…

29 хв. ago

Уряд розглядає можливість бронювати без обмежень працівників двох сфер

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних. Працівники критично важливих підприємств ПЕК та ІТ…

43 хв. ago

До 2050 року дві третини м’яса та молочних продуктів альтернативні продукти

До 2050 року альтернативні білки можуть витіснити дві третини м’яса та молочних продуктів у Європі. …

1 годину ago

Мін’юст назвав кількість в’язнів, які погодилися вийти з тюрми на фронт

Майже 5 тисяч засуджених погодилися із ухваленням закону про умовно-дострокове звільнення шляхом укладання контракту на…

1 годину ago

В Україні розпочали серійне виробництво FPV-дронів із самонаведенням

Один з найбільших виробників дронів в Україні Vyriy Drone почав серійно виробляти FPV-дрони із самонаведенням. …

2 години ago