НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть втратити роботу в кінці березня

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в кінці березня можуть залишитися без роботи, що серйозно позначитися на їхньому фінансовому становищі, пише уніан

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

У Овнів настає період, коли у них будуть опускатися руки. Проблеми в особистому житті позначаться на вашій продуктивності на роботі. Начальство помітить, що ви перестали виконувати план і в цілому свої обов’язки. У вас може відбутися серйозна розмова з цього приводу, яка може привести до звільнення. Щоб уникнути негативних наслідків, вам терміново потрібно взяти себе в руки і почати щось робити. Пам’ятайте, що після кожного заходу настає світанок.

Стрілець

Останнім часом Стрільці почали халатно ставитися до своїх робочих обов’язків, бо не відчувають мотивацію. В результаті все може закінчитися звільненням без попередження. Вашому начальству вже могли набриднути ваші витівки і безпідставні амбіції. Тому в кінці березня ви можете залишитися без роботи, а відповідно і без грошей. Втім ви не сильно засмутитеся, адже нинішня робота вже могла вам набриднути.

Читайте також: Гороскоп на 20 березня: що обіцяють астрологи

Водолій

А ось у Водоліїв може виникнути конфлікт з колегами, який спричинить за собою незворотні наслідки. Ви можете налаштувати всіх проти себе, якщо не стримаєте свій запал і бажання з’ясовувати стосунки. В іншому випадку колеги створять таку обстановку, з якої ви самі захочете втекти. І єдиним виходом із ситуації буде зміна роботи. Не доводьте конфлікти до абсурду.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Волині 19-річна жінка заморила голодом немовля

Заморила дитину голодом – 19-річній волинянці повідомили про підозру, пише ВолиньЮа. Через умисні дії матері…

9 години ago

Яйця і дріжджі не потрібні: пишна, як пух, українська паска

Світле свято Великдень щороку збирає всю родину за одним столом. З такої нагоди господині по…

9 години ago

Посилення мобілізації в Україні: кому з чоловіків буде надано відстрочку з середини травня

Громадяни, які мають право на відстрочку від служби в ЗСУ, можуть добровільно вступити до армії,…

10 години ago

Чим неприпустимо підживлювати троянди: опіків не уникнути

Троянди потребують уваги в догляді. І вибір добрив та засобів для підживлення має критичне значення.…

11 години ago

У «Дії» скоро з’являться ветеранські е-посвідчення

Запуск електронних посвідчень для ветеранів у «Дії» відбудеться через два місяці. Про це повідомляє Мінветеранів.…

11 години ago

В Уряді відповіли, чи буде Україна примусово повертати чоловіків з-за кордону

Українська влада не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону.  Про це заявила віцепремʼєр-міністр…

11 години ago