НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть стати мільйонерами

Астрологи розповіли про знаки зодіаку, чиї представники схильні до багатства. У молодому або старшому віці, але ці люди все одно виводять своє життя на новий рівень. Йдеться про Близнюків і Левів, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Близнюки

Близнюки – активні і здатні критично мислити. В цілому, цих двох рис цілком вистачило б для того, щоб знайти роботу з високим рівнем зарплати, але представники цього знака Зодіаку не хочуть працювати на когось. 

Вони досить економні, заповзятливі і не приймають поспішних рішень, тому перебирають варіанти і в зрілому віці беруться за свою справу. 

З огляду на багатий життєвий досвід, виходить це дуже навіть добре – таким чином Близнюки багато заробляють, забезпечуючи себе і свою сім’ю.

Читайте також: Гороскоп на 11 квітня 2023 року: що обіцяють астрологи

Лев

Леви-чоловіки найчастіше реалізовують себе в технічних спеціальностях, а жінки пов’язують своє життя з творчістю. З дитинства представники даного знака Зодіаку живуть досить забезпечено – в їхній родині прийнято дбайливо ставитися до грошей, і інвестувати їх у щось, щоб ті не просто лежали, а ефективно працювали.

Такий підхід відгукується і Левам, тому часто у них взагалі немає матеріальних проблем – вони заробляють стільки, скільки хочуть. А хочуть вони дуже навіть багато, адже для них в пріоритеті – розкішне життя. 

Завдяки своїй працьовитості Леви можуть отримати статус мільйонера, наприклад, заснувавши якусь компанію.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Як врятувати перець від павутинного кліща: дієві поради

Павутинний кліщ – комаха-шкідник, яка нападає на городину, зокрема на перець. Якщо не боротися з…

2 години ago

У Києві судили чоловіка за напис літери «Z» на храмі УПЦ МП

Києво-Святошинський районний суд Київської області оштрафував на 85 грн чоловіка за нанесення літери «Z» на…

4 години ago

“Центр Рівнян” передав пакунки зі смаколиками для дітей ВПО, які наразі проживають у Рівному

Сьогодні, 17 травня, команда Центру Рівнян відвідала Рівненський центр соціально-психологічної допомоги, на базі якого функціонує…

4 години ago

Відзавтра зміняться перевірки на кордоні: пояснення ДПСУ

Відзавтра прикордонники в пунктах пропуску перевірятимуть наявність військово-облікового документа у чоловіків віком від 18 до…

4 години ago

На Волині працівники ТЦК за $3 тис. знімали з розшуку ухилянтів

На Волині військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а також командир взводу однієї з…

4 години ago

Українські аграрії засіяли понад 11 мільйонів гектарів ярих культур

Попри війну, українські фермери продовжують працювати та забезпечувати продовольчу безпеку країни. Станом на 16 травня…

4 години ago