НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які будуть багато страждати у квітні

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, у яких в квітні почнеться “чорна” смуга. На них чекають проблеми, які буквально виб’ють грунт з-під їхніх ніг, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Близнюки

У квітні ви можете дізнатися про зраду коханої людини. Ще болючіше вам зробить той факт, що це тривало довгий період часу. Розмова по душам з партнером не допоможе, зате ви можете морально налаштуватися і спробувати відпустити цю людину. Не дарма ж кажуть, що розбиту вазу не склеїти. Вам варто подумати про те, як жити далі і як не наступити на ті ж граблі в наступних стосунках.

Крім того, вже зовсім скоро все налагодиться. Але тільки за умови, що ви візьмете себе в руки і не впадете в тривалу депресію.

Читайте також: Коли Лазарева субота 2023: дата і що святкують в цей день

Скорпіон

У вас намічається “чорна” смуга в фінансовому плані. Вже на початку місяця ви ризикуєте втратити велику суму грошей, через що вам доведеться влазити в борги. Є ризик, що ви потрапите в боргову яму, вибратися з якої вам буде вкрай складно.

Також є ймовірність, що ви можете втратити роботу. Це може бути як скорочення, так і звільнення за власним бажанням. Астрологи закликають вас обережніше поводитися з грошима і берегти те, що у вас є.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Кінець травня принесе несподівані зміни у життя трьох знаків Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких кінець весни стане доленосним. Одна зустріч може докорінно…

6 хв. ago

На Харківщині шпигун рф намагався мобілізуватися до ЗСУ

На Харківщині співробітники Служби безпеки України затримали 30-річного місцевого жителя, який працював на російську спецслужбу.…

29 хв. ago

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: які можуть бути наслідки з 18 травня

У суботу, 18 травня, в Україні набуває чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з новим…

51 хв. ago

На Одещині жінка заради лайків поїла алкоголем 2-річну племінницю у прямому ефірі

На Одещині 23-річна жінка поїла свою дворічну племінницю пивом, лаялася та шарпала дитину. Знущання вона…

1 годину ago

Хотів виїхати у Польщу до бабусі: суд оштрафував жителя Рівненщини за підроблені документи

Суд на Волині оштрафував жителя Рівненщини на 34 тисячі гривень. Чоловік намагався виїхати за кордон…

2 години ago

На Хмельниччині судили військового в запасі за відмову від бойової повістки

Славутський міськрайонний суд виніс вирок 22-річному хлопцеві за ухилення від мобілізації. Звільнений в запас військовослужбовець…

2 години ago