НОВИНИ

Астрологи назвали жінок за знаком Зодіаку, які пізно виходять заміж

Астрологи вважають, що представниці деяких знаків Зодіаку рідко виходять заміж в молодості. Вони знаходять свою любов лише після 40-ка років, а до цього можуть зовсім через це не переживати. Хто пізно виходить заміж – читайте нижче, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Жінка-Близнюки

На думку астрологів, представниці цього знака Зодіаку не поспішають шукати чоловіка в молодості. Вони зайняті кар’єрою і їх мало турбує думка оточуючих, які часто норовлять “нагадати” Близнюкам про те, що їм вже час вийти заміж. Критику і поради скоріше знайти чоловіка вони пропускають повз вуха.

Такі жінки зовсім не сумують через самотність. Вони відповідально підходять до створення сім’ї і замислюються про відносини лише тоді, коли реалізуються і побудують кар’єру. Завдяки цьому Близнюки не залежать від чоловіка і можуть вибудовувати рівноправні відносини, в яких їх ніхто і ніколи не образить.

Читайте також: Гороскоп на 11 квітня 2023 року: що обіцяють астрологи

Жінка-Водолій

Представниці цього знака Зодіаку можуть мріяти про шлюб і сімейне щастя з ранніх років. Однак їм складно знайти чоловіка, який задовольнить всі їхні вимоги. Жінки-Водолії хочуть, щоб їх носили на руках і щедро обсипали подарунками. Однак вони кваплять події і нерідко відлякують гідних кандидатів на своє серце.

Через це, стверджують астрологи, представниці цього знака Зодіаку часто не виходять заміж до 40-ка років. Однак в більш усвідомленому віці, коли жінки-Водолії стають мудрішими, вони з легкістю знаходять чоловіка своєї мрії і створюють з ним дуже міцну сім’ю. У шлюбі їх цінують і поважають.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Коли садити кабачки за місячним календарем: поради городникам

Виростити баштанні - справа нескладна. Посадити їх можна через розсаду - якщо хочете ранній урожай,…

1 хв. ago

Гороскоп на 21 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали гороскоп на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього…

7 хв. ago

Затягнув до будинку: жителя Дніпра засудили за зґвалтування дитини

За зґвалтування неповнолітньої дівчинки жителя Дніпра відправили за ґрати. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.…

54 хв. ago

10 тисяч доларів з клієнта: на Одещині таксист заробляв на ухилянтах

Прикордонники затримали 30-річного жителя Одеси, який організував схему незаконного переправлення чоловіків через кордон до придністровського…

1 годину ago

На Дніпропетровщині чоловік розбещував малолітніх дітей: що вирішив суд

Мешканця Нікополя Дніпропетровської області засудили до шести років ув’язнення за розбещення двох малолітніх дітей. Про…

1 годину ago

По всій Україні стане ще тепліше: прогноз на 21 травня

У вівторок, 21 травня, на українців чекає дуже тепла погода, пише уніан.  Очікується невелика хмарність,…

11 години ago