НОВИНИ

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких настане дуже складний період

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які до кінця березня будуть буквально потопати в проблемах і неприємностях. Через це вони можуть впасти в тривалу депресію, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Близнюки

У вас зовсім скоро можуть виникнути проблеми в особистому житті. Якщо останнім часом ви відсторонилися від свого партнера, були байдужі по відношенню до нього, то готуйтеся, що безслідно для вас це не пройде. Ви можете дізнатися про зраду або просто про те, що ваша кохана людина хоче розірвати з вами стосунки. Врятувати їх буде дуже складно, але якщо ви наберетеся терпіння, мудрості і бажання, то у вас може вийти.

Діва

Для вас весь березень пройде в конфліктах – вдома, на роботі, в колі друзів. У вас може бути відчуття, що всі випробовують ваше терпіння, що люди намагаються “вколоти” вас болючіше, але астрологи радять вам подумати про те, як ви себе ведете. Можливо, ви намагаєтеся все контролювати, що дратує людей, або самі “колете” їх. Пам’ятайте, що нас злить в людях те, що є в нас самих. Робіть висновки!

Читайте також: Гороскоп на 10 березня 2023 року: що обіцяють астрологи

Скорпіон

Раптово може розкритися якась ваша таємниця. Не виключено, що видасть її ваша близька людина. Тому у вас буде два приводи для роздумів. По-перше, вам варто зрозуміти, що не все можна розповідати людям. По-друге, переконайтеся в тому, що ця людина заслуговує вашого спілкування і прихильності до неї. Не наступайте на ті самі граблі.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Не просто головний біль: як зрозуміти, що у вас мігрень

Мігрень – це особливий тип головного болю, який характеризується нападами помірного або сильного болю в…

39 хв. ago

Корисна домашня шаурма за 10 хвилин: легкий рецепт

Власноруч зроблена шаурма завжди безпечна й смачна. Її можна без остраху давати дітям. Спробуйте приготувати…

3 години ago

Знайди свій дзен: як знакам Зодіаку знайти спокій у хаосі

У сучасному світі, сповненому стресом і тривогами, знайти душевний спокій може бути непросто. На щастя,…

4 години ago

Особливості сівозміни: чого уникати після вирощування картоплі

Чергування культур на городі має вирішальне значення для підтримання родючості ґрунту та отримання максимального врожаю.…

5 години ago

Викрав авто та заснув неподалік: на Рівненщині поліцейські викрили зловмисника

Повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Peugeot Expert» надійшло до поліції вчора, 14 червня, близько 05:20…

6 години ago

На Черкащині з річки дістали автомобіль: одна особа загинула

15 червня до Служби порятунку від місцевих жителів надійшло повідомлення, що на території однієї з…

6 години ago