НОВИНИ

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких у березні чекає підвищення на роботі

Хороші новини чекають на три знаки Зодіаку вже в березні. Їх ощасливлять на роботі. Вашу старанність та працьовитість начальство не обійде стороною й ви отримаєте заслужену нагороду, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Козеріг

Козероги – це тудолюбівие люди, які розбираються в своїй сфері до найдрібніших подробиць. Вони не тільки хороші як співробітники, але і як керівники. Вони можуть вести за собою велику команду. До їхньої думки завжди прислухаються, успадковують їхній приклад. Тому вже в березні Козероги можуть просунутися по кар’єрних сходах. Перед ними будуть нові виклики, але вони все подолають і доведуть свій професіоналізм в найкоротші терміни.

Близнюки

У березні настане сприятливий період, коли ви можете відверто поговорити зі своїм керівництвом про те, що вас турбує. Напевно ви хочете якогось руху, нових цілей, перспектив і, звичайно, високої зарплати. Запропонуйте своєму начальству варіанти розвитку подій, скажіть, чим ви можете бути корисні на новій посаді і як швидко “відіб’єте” підвищення зарплати. Висока ймовірність, що вам вдасться схилити шефа на свою сторону.

Читайте також: Як відновити орхідею, щоб вона почала цвісти: прості поради

Риби

Попри те, що риби дуже повільні і витають в хмарах, вони досить працьовиті, що дозволяє їм досягати успіху в кар’єрі. У березні ви в черговий раз можете перевершити себе, довести оточуючим, що ви краще. Начальство оцінить ваше завзяття підкорювати нові вершини і винагородить вас за це. Ви можете розраховувати не тільки на підвищення зарплати, але і на премію, яку можете витратити на свої “хотілки”.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Що станеться з організмом, якщо ви будете щовечора їсти цибулю

Ріпчаста цибуля — один із найпопулярніших овочів. Ми потроху додаємо її до різних страв —…

5 години ago

Запорізька АЕС знову на порозі блекауту – Енергоатом

Сьогодні, 23 травня, Запорізька атомна електростанція (ЗАЕС), яка перебуває під російською окупацією, вчергове втратила підключення…

6 години ago

Кому цікаві пропозиції, а кому – проблеми: Гороскоп на 24 травня

Астрологи підготували гороскоп на 24 травня для усіх знаків Зодіаку. Що вас очікує в четвер,…

7 години ago

Нацбанк введе обмеження на банківські перекази: до 30 операцій на місяць

Національний банк України (НБУ) запровадить обмеження на переказ коштів з карти на карту 30 операціями…

7 години ago

У Раді підтвердили, що збираються підвищувати податки для українців

Щоб знайти додаткові джерела фінансування армії, влада змушена буде підвищити основні податки, у тому числі…

8 години ago

“Бронь від мобілізації треба розігрувати у лотерею” — Гетманцев

Голова фінансового комітету Верховної Ради України Данило Гетманцев висловив пропозицію щодо бронювання від мобілізації, пропонуючи…

8 години ago