НОВИНИ

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які опиняться на краю бідності до кінця тижня

Астрологи розповіли, що до кінця тижня одразу три знаки Зодіаку можуть опинитися на краю бідності. На них чекає тотальне безгрошів’я. Кому варто побоюватися і як уникнути ризиків – читайте нижче, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

Овни ризикують залишитися без грошей через те, що занадто добрі. Вас можуть обдурити близькі друзі. Не варто допомагати всім, хто про це просить. Думайте, в першу чергу, про себе.

Астрологи радять Овнам уважно стежити за своїми фінансами і не розкидатися грошима. У гонитві за схваленням ви готові віддати останнє тому, хто нібито цього потребує. Однак серед ваших друзів є нечесна людина, яка просто наживається на вашій чуйності.

Діва

Дівам варто уважно стежити за своїм здоров’ям. Ви можете постраждати через свою безтурботність. Якщо ви розумієте, що з вашим організмом щось не так, одразу ж йдіть до лікаря. Не варто думати, що все пройде само собою.

Часом краще витратити трохи грошей на консультацію і підтримку здоров’я, ніж потім залишитися без копійки через лікування вже запущених проблем з організмом.

Читайте також: 2 березня: яке сьогодні свято, традиції та заборони

Козеріг

Астрологи попереджають Козерогів про те, що вони можуть занадто захопитися шопінгом. Ви любите витрачати гроші, а тому кожен похід в магазин закінчується тим, що ви спустошуєте свій гаманець.

До кінця тижня вам не варто витрачати гроші. Відмовтеся від шопінгу, купуйте лише найнеобхідніше. Це збереже ваші кошти і навіть допоможе заощадити трохи грошей.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Стало відомо, скільки українців вже оновили дані через Резерв+

Міністерство оборони запустило мобільний застосунок "Резерв+", який надає доступ до електронного кабінету військовозобов'язаного та можливість…

7 хв. ago

На Київщині чоловік з ножем напав на поліцейського, який приїхав на виклик

На Київщині чоловік напав з ножем на поліцейського, який приїхав на виклик щодо домашнього насильства.…

35 хв. ago

На Буковині чоловік через суд визнав незаконним та скасував свій призов на військову службу

На Чернівеччині суд визнав протиправним та скасував наказ про призов на військову службу 26-річного чоловіка.…

1 годину ago

Полягли за мир та свободу: Рівненщина попрощалася з трьома воїнами

На Рівненщині попрощалися з трьома Героями, які віддали життя за Україну: Михайлом Кручком, Сергієм Прокопчуком,…

1 годину ago

Названо два знаки Зодіаку, які отримають гарні новини вже цього тижня

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, яких новий тиждень приємно здивує. Вони отримають хороші новини, а…

2 години ago

Чому на груші чорніє і сохне листя: як врятувати дерево

Коли листя груші починає чорніти і сохнути, більшість дачників точно не розуміють, яких заходів необхідно…

2 години ago