НОВИНИ

Астрологи назвали три найкращі свекрухи за знаком Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які будуть найкращими свекрухами. Якщо ви станете їхньою невісткою, то вам надзвичайно пощастить.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Діва

Діви ще ті перфекціоністи, вони люблять, щоб все було ідеально, але вони не будуть втручатися в життя своїх дітей. Вони можуть поговорять по душах, підтримають, допоможуть, але лізти в чужі стосунки не будуть. Діви не будуть лізти до Вас із порадами та вимогами. Більш того, вони легко відпустять свого сина до іншої жінки, і не будуть контролювати кожен їхній крок.

Близнюки

Свекрухи-Близнюки – це жінки, які огорнуть любов’ю і турботою не тільки свого сина, а й невістку. Вони зроблять все, щоб вам було комфортно не тільки з чоловіком, але і з нею самою. Вони стануть для вас другою мамою. З ними надзвичайно легко знайти спільну мову. 

Стрілець

Стрільці намагатимуться зробити все, що їхні діти не наступали на їхні граблі. Вони з дитинства привчають їх думати своєю головою, покладатися тільки на себе. Ці мами вчать своїх синів вірити у кохання, турбуватися про свою дружину та дітей.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Чи можна смажити на оливковій олії: користь та потенційні ризики

Оливкова олія вважається однією з найкорисніших для здоров'я, але часто виникає питання: чи можна її…

30 хв. ago

Названо три знаки Зодіаку, які мають приховані таланти

Деякі люди можуть виявляти свої таланти не одразу, проте їхні унікальні здібності часто допомагають досягти…

60 хв. ago

На Сумщині знешкодили ворожий дрон, знайдений в полі

Безпілотник виявили місцеві жителі на полі в одному з районів Сумщини. На місце викликали правоохоронців…

1 годину ago

На Рівненщині чоловік знущався над собакою: у поліції відреагували

Поліцейські Рівненщини проводять перевірку щодо жорстокого поводження з твариною. Як повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини,…

2 години ago

“Зима буде надзвичайно складною” – ООН про атаки РФ на енергетичну інфраструктуру України

Російські удари по енергетичній інфраструктурі України завдали значної шкоди і з наближенням зими можуть призвести…

2 години ago

Український план перемоги містить пункти про запрошення до НАТО і членство в ЄС

План перемоги президента України Володимира Зеленського, який він 26 вересня представить американському президентові Джо Байдену,…

3 години ago