НОВИНИ

Астрологи назвали топ сміливців і боягузів серед знаків Зодіаку

Ідеальних людей немає, у кожного свої слабкості. Але хто попереджений, той встигне підготуватися і підстелити соломки. Тому краще заздалегідь розібратися, хто з ваших знайомих – найсміливіші знаки Зодіаку, а хто надмірно обережний, до боягузтва, пише Уніан.

Перевірені і актуальні новини з фронту – Час • Дій | НОВИНИ.

Деталі: Звичайно, і сміливість може обернутися нерозсудливістю, а обережність – врятувати життя. Тому не варто нікого засуджувати – просто бути готовим підставити плече. Або – спертися на нього в скрутну хвилину.

Найсміливіші знаки Зодіаку

Лев

Йому боятися заважає гордість і почуття власної гідності. Цей знак із тих, хто і під дулами ворожих кораблів – буде посилати далеко і надовго.

Тільки при цьому Лев часто покладається лише на себе: тобто на подвиг відправитися може сам саменький, щоб не наражати життя товаришів на небезпеку. Тому Лева потрібно вчасно хапати за шкірку – щоб видавати йому групу прикриття.

Овен

Серед них найбільше “гарячих голів”: кидаються в саме пекло, незважаючи ні на що і всупереч усьому. До того ж вони ще й віддані за натурою. А, значить, заради дружби або боргу кинуться грудьми на будь-яку арматуру.

При цьому люблять покрасуватися і погано переносять критику (тобто коли командир просить їх не лізти на рожен, наприклад).

Скорпіон

Цей буде битися до останньої краплі крові, ні сантиметром рідної землі не поступиться. Ніяких сил і резервів для перемоги не пошкодує. Тому і домагається успіху там, де злякаються всі інші.

Ось тільки надмірна підозрілість заважає їм спочатку знайти, а потім довіритися союзникам.

Читайте також: Гороскоп на 17 березня: що чекає на Тельця, Лева та інші знаки Зодіаку

Найбоягузливіші знаки Зодіаку

Рак

Не те щоб боягузливий – швидше дуже миролюбний знак. Від ненависті і гніву, якими переповнена будь-яка війна, Раки внутрішньо чахнуть. Вони ретрогради: їм важко втрачати людей і речі із затишного, “мирного” минулого. А ще вони дуже чутливі – тому навіть фото зруйнованого міста (без виду наживо) здатне довести їх до сліз.

Зате до них завжди можна звернутися за допомогою: волонтери з них виходять відмінні.

Терези

Ненавидять конфлікти й агресію. Їм легше поступитися, ніж доводити до агресії. Вони до останнього будуть намагатися дійти згоди, причому максимально цивілізовано. У той же час загострене почуття справедливості ніколи не дасть Терезам піти на підлість.

З таких людей виходять відмінні дипломати і перемовники.

Діва

Занадто довірливі. Вороги таких люблять: на них легко нападати. Та й сам конфлікт Діва завжди намагається вирішити саме за столом переговорів, без грубої фізичної сили. А це багатьма сприймається як слабкість.

При цьому Діви розумні, з них виходять прекрасні аналітики й організатори – і вони ніколи не кидають справ на середині. Відтак якщо вже Діва взялася за справу – вороги, тремтіть!

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Рівненщині віддали шану двом військовослужбовцям

На Рівненщині віддали шану двом військовослужбовцям Василю Гичуну із Корецької громади та Миколі Ткачуку із…

4 хв. ago

Для п’яти знаків Зодіаку кінець року стане найкращим періодом їхнього життя

Кінець року для деяких знаків Зодіаку стане справжнім подарунком долі. На них чекають грандіозні події,…

32 хв. ago

В Україну прийшов антициклон: прогноз синоптика

Циклон, який приніс до України дощі, 8 жовтня вже піде геть. Тому на нас чекає…

45 хв. ago

На Львівщині посадовець ДПСУ допоміг майже 30 чоловікам незаконно виїхати за кордон

Працівники Державного бюро розслідувань за сприяння Держприкордонслужби викрили заступника начальника одного з відділень пункту пропуску…

1 годину ago

Мобілізація в Україні: хто може отримати бронь від призову

В Україні працівники деяких підприємств можуть розраховувати на бронь від мобілізації. У жовтня 2024 року…

2 години ago

На Дніпропетровщині чоловік ножицями вбив дружину

У ході конфлікту підозрюваний завдав жінці смертельного поранення у груди. Від отриманих травм потерпіла померла…

2 години ago