НОВИНИ

Астрологи назвали пари за знаком Зодіаку, які будуть разом все життя

Любов – це складне багатогранне почуття, яке неможливо описати жодною формулою. Іноді здається, що людина абсолютно не ваша, проте сумісність знаків Зодіаку в любові стовідсоткова, а цей фактор дає віру в краще, пише уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Які знаки Зодіаку будуть любити один одного все життя – 3 щасливих пари

Багато людей, намагаючись з’ясувати доцільність взаємин з тією чи іншою людиною, з’ясовують, які знаки Зодіаку підходять один одному в шлюбі, щоб даремно не втрачати часу. Астрологи називають кілька таких пар.

Леви і Стрільці

Згідно езотеричним прогнозам, сумісність за знаком Зодіаку у таких людей ідеальна. Так, кожен з них – це вогонь, який може стати причиною жахливої пожежі, що спалює все дотла. Однак саме пристрасть тримає цю пару “на плаву”, крім того – у них шикарне взаєморозуміння. Леву і Стрільцю завжди є про що поговорити, як провести час і чим зайнятися. Інтелектуально розвинені і оптимістичні люди зуміють направити свій вогонь в домашній камін і зробити так, щоб він ста6в осередком тепла, затишку і любові.

Читайте також: Гороскоп на 26 травня 2023 року: що обіцяють астрологи

Терези і Водолії

Сумісність знаків Зодіаку повітряної стихії в даному випадку грає в плюс – обидві людини натхнені рішучістю і любов’ю до свободи. І Терези, і Водолій вміють і можуть виходити за рамки дозволеного (в хорошому сенсі) і думати наперед, а також широко мислити. Вони ніколи не здаються перед труднощами, навпаки – з готовністю приймають бій. Саме розум і винахідливість допомагають цим двом представникам зодіакального кола знаходити баланс і залишатися разом.

Риби та Скорпіони

Сумісність за датою народження тут абсолютна, причому, не на матеріально-соціальному, а на духовному рівні. Риби – відомі мрійники і романтики, а Скорпіони в принципі незвичайні люди. Їх любов виникає і тримається на глибинному рівні, перемагаючи будь-які поверхневі негаразди. Пристрасть і чуттєвість об’єднують Риб і Скорпіонів в одне ціле, тому їх щасливий союз приречений на успіх.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Україна створить реєстр постраждалих дітей від російської агресії

Верховна Рада ухвалила закон «Про основи соціальної захищеності дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії…

11 хв. ago

Полімерні зернові рукави – ефективний інструмент зберігання зернових культур

Технологія зберігання зерна у спеціальних полімерних рукавах передбачає створення спеціального бар'єру, щоб протидіяти впливу відкритого…

12 хв. ago

Як Грати Та Вигравати В Кості Біткойн?

Оскільки онлайн-казино та криптовалюта стають все більш популярними, одна гра поєднує в собі функції цих…

12 хв. ago

Який буряк корисніший для організму: варений, запечений чи сирий

Буряк — це не просто популярний овоч, але і справжнє джерело вітамінів та мікроелементів. Однак…

23 хв. ago

В Україну йдуть заморозки та мокрий сніг: коли вдарить холоднеча

Найближчі кілька днів в Україні буде дуже тепла осіння погода, а вже наприкінці тижня розпочнеться…

50 хв. ago

Скільки відсотків українців оформили картку для “Національного кешбеку” – опитування

П'ять частин населення, а саме 21%, оформили банківську картку для участі в програмі "Національний кешбек".…

1 годину ago