НОВИНИ

Астрологи назвали найвірніших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не схильні до зрад і проявляють особливу вірність до своїх партнерів і свого вибору, пише уніан

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Близнюки

Ці люди вкрай уважно ставляться до свого вибору і свого особистого життя. Вони дуже домашні, спокійні, з ранніх років хотіли б побудувати щасливі стосунки і сім’ю, тому роблять для реалізації своїх планів все можливе і неможливе. Вони дуже вимогливі до своїх половинок, проте єдине, що їм чуже – це ревнощі. Вони не ревнують і самі не дають приводів для того, щоб їхня друга половина відчувала щось схоже.

Терези

Попри те, що Терезам дуже складно визначитися з тим, кого б вони хотіли бачити поруч з собою по життю, вони зроблять все, щоб ця людина була щаслива. Наприклад, вони роблять романтичні вчинки або доводять, що вони – надійні і вірні. Астрологи стверджують, що це один із знаків зодіаку, хто взагалі не схильний до подружніх зрад. 

Риби

Риби – романтики і мрійники. Вони швидко приймають рішення, з особливим трепетом ставляться до своєї любові і ні за що не підуть на зраду. Сім’я для Риб – цінність номер один. І для цього вони роблять все, незважаючи на складні життєві обставини. Риби схильні до брехні, проте це може бути якийсь невеликий незначний обман. Але зрада – це те, чого Риби практично ніколи не роблять. 

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Шикарний блиск за 5 хвилин: цей простий трюк у душі зробить волосся, як у рекламі

Ви коли-небудь бачили волосся, яке так блищить, що схоже на дзеркало? Звичайно, так — у…

22 хв. ago

Через які помилки можна втратити урожай груш: не всі садівники знають

Груша – невибагливе дерево і при належному догляді за рослиною, плоди виростають смачними, соковитими та…

1 годину ago

На Закарпатті жителька Ужгорода постане перед судом за організацію азартних ігор онлайн

Детективи Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор,…

2 години ago

Вдарив, а потім викрав телефон: поліцейські Дніпра оголосили підозру зловмиснику

Вчора ввечері, 16 травня, у Дніпрі 37-річний чоловік напав на 40-річного перехожого та відібрав у…

3 години ago

На Вінниччині директора школи підозрюють у побитті 13-річної дитини

У четвер, 16 травня, поліція отримала повідомлення про те, що директор одного із навчальних закладів…

3 години ago

У Рівному жінка у маршрутці самостійно затримала крадія

16 травня до поліції надійшло повідомлення від 32-річної рівнянки, що із її наплічника в маршрутному…

4 години ago