НОВИНИ

Астрологи назвали найвеселіші знаки Зодіаку

Астрологи вважають, що не усі люди наділені почуттям гумору і позитивом. Веселунами народжуються представники двох знаків Зодіаку. Вони найчастіше виявляються жартівниками і добряками, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Рак

Ракам складно промовчати і не придумати жарт, якщо вони бачать щось смішне. Представники цього знака Зодіаку люблять посміятися. Їхні жарти іноді розуміють не всі. Чорний гумор – головна фішка раків.

Астрологи вважають, що представники цього знака вміють розвеселити всіх навколо. Раки привертають багато уваги, їх часто називають головними жартівниками. Однак веселуни іноді можуть втрачати межу, в таких випадках їхній гумор може образити тих, хто не вміє над собою посміятися.

Читайте також: Астрологи назвали найкращі професії для знаків Зодіаку

Козеріг

Астрологи вважають, що Козероги завжди примудряються знайти позитив. Вони будуть жартувати і сміятися, навіть якщо навколо почнеться апокаліпсис. Це вміння допомагає їм переживати складні події і ніколи не сумувати.

Козероги можуть розвеселити друзів, підтримати жартом кохану людину. Вони ніколи не дадуть вам сумувати. Однак не варто забувати, що іноді підтримка потрібна і самим Козерогам, даруєте їм веселощі у відповідь.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Україну очікує дуже теплий, але дощовий тиждень: прогноз від синоптика

Найближчими днями в Україні очікується комфортна тепла погода, з короткочасними дощами, подекуди з грозами. У…

21 хв. ago

Господині розповіли, для чого класти в пральну машину вологу серветку

Ви можете бути здивовані, коли почуєте, що в пральну машину потрібно класти мокру серветку. Так,…

51 хв. ago

Надбавка до пенсії після 65 років: хто може розраховувати на доплату

Жінки-пенсіонери зі стажем 30 років і чоловіки зі стажем 35 років по досягненню 65 років…

1 годину ago

На Буковині нетверезий водій пропонував хабар поліцейським, які зупинили його авто

На Буковині чоловік запропонував правоохоронцям гроші, аби уникнути відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного…

2 години ago

В Україні планують запровадити базову соціальну допомогу: скільки платитимуть, та хто зможе отримати

В Україні планують запровадити базову соціальну допомогу для найбільш уразливих громадян, включаючи одиноких матерів, багатодітні…

2 години ago

Повний православний календар на 2025 рік: коли Великдень, Трійця та Різдво

Православний календар на 2025 рік складено згідно з новоюліанським календарем, на який ПЦУ перейшла у…

3 години ago