НОВИНИ

Астрологи назвали найкращих тещ за знаком Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представниці яких стають найкращими тещами. Вони ніколи не скандалять, дуже люблять свою родину і завжди готові допомогти, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Жінки-Близнюки

На думку астрологів, представниці цього знака Зодіаку дуже люблять своїх дочок. Вони на все готові заради їхнього щастя, а тому добре ставляться до чоловіків своїх спадкоємиць. Якщо чоловік буде добрим і чесним, то жінки-Близнюки буде його цінувати і ніколи не пристане з непроханим Радою.

Представниці цього знака Зодіаку стають ідеальними тещами. Вони дружать з чоловіками своїх дочок і нікому не дозволять говорити погано про свого зятя. 

Читайте також: Синоптик попередила про морози в Україні: повернуться вже найближчої ночі

Жінки-Риби

Астрологи вважають, що жінки, народжені під знаком Риб, ставлять на перше місце сім’ю і відносини з родичами. А тому вони з радістю приймуть зятя, який буде любити їхню доньку. Жінки-Риби готові жертвувати свої комфортом заради щастя своїх близьких. Вони завжди прийдуть на допомогу, посидять з онуками або навіть дадуть грошей. Однак зловживати їхньою доброю не варто.

Якщо ви хочете сподобатися тещі, яка народжена під знаком Риб, покажіть їй, що будете оберігати її дочку від усіх проблем. Важливо не забувати, що свої наміри потрібно показувати на ділі, а не тільки на словах.

Втім, астрологи також вважають, що серед представниць інших знаків Зодіаку теж є хороші тещі. І якщо ви не можете подружитися з матір’ю своєї дружини, то проблема може бути не в гороскопі. Іноді люди просто не підходять один одному.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Завтра Україну накриє антициклон: що буде з погодою

Найближчої ночі в Україні будуть заморозки. Вдень 8 травня вже буде сухо, опади підуть геть,…

15 хв. ago

Паспортний сервіс відновив видачу українських паспортів за кордоном: що відомо

Паспортний сервіс ДП "Документ" повертається до роботи з видавання паспортів українцям за кордоном. Однак наразі…

49 хв. ago

Суперкомп’ютер назвав шанси збірної України на Євро-2024

Збірна Італії з футболу не зможе відстояти титул найсильнішої команди Європи, який вона здобула на…

2 години ago

Встигніть висадити помідори до цієї дати: хитрість для величезного врожаю

Помідори, як культура для вирощування, точно потрапляють у лідируючі позиції на городі у кожного дачника.…

3 години ago

63% українців підтримують заборону УПЦ (МП) в Україні – КМІС

63% опитаних українців вважають, що Українська православна церква московського патріархату повинна бути повністю забороненою в…

3 години ago

Коли заморозки покинуть Україну: синоптик назвала точну дату

З 8 травня на погоду в Україні впливатиме антициклон, тому опади припиняться, але похолоднішає до…

3 години ago