НОВИНИ

Астрологи назвали найкращих друзів за знаком Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які настільки відкриті, чесні і доброзичливі, що до них всі тягнуться. У них багато друзів, і самі вони можуть стати для вас близькою людиною, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Лев

Незважаючи на те, що Лев – це гордий знак Зодіаку, він завжди готовий прийти на допомогу тому, хто її потребує. Тому навколо них багато людей. Представники цього зодіакального сузір’я дуже добрі люди, з ними комфортно, весело, завзято. До слова, вони дуже дорожать дружніми стосунками, особливо обожнюють годинами розмовляти телефоном.

Читайте також: “Очумілі ручки”: на росії окупанти похвалилися “перископом” із водостічних труб (ВІДЕО)

Стрілець

Стрільці обережно підходять до нових знайомств, однак якщо вони відчують, що вам можна довіряти, вони відразу ж відкриють вам своє серце. Вони завжди готові вислухати, підтримати, наставити на шлях істинний, допомогти. Того ж вони вимагають натомість, для них дуже важлива взаємність у відносинах. Також Стрільці володіють неймовірним почуттям гумору, завдяки чому вони можуть розвеселити вас в будь-якій ситуації.

Терези

Цей знак Зодіаку готовий буквально на все заради своїх друзів. Він допоможе навіть в найважчу хвилину. Ви завжди можете покластися на Терезів, вони вас не підведуть. Однак вони, як і Стрільці, вважають, що все повинно бути взаємно. Якщо вони відчують, що ви ними користуєтеся – підуть без оглядки. Бережіть своїх друзів, бо без них життя не буде таким яскравим.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Закарпатті жителька Ужгорода постане перед судом за організацію азартних ігор онлайн

Детективи Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор,…

41 хв. ago

Вдарив, а потім викрав телефон: поліцейські Дніпра оголосили підозру зловмиснику

Вчора ввечері, 16 травня, у Дніпрі 37-річний чоловік напав на 40-річного перехожого та відібрав у…

1 годину ago

На Вінниччині директора школи підозрюють у побитті 13-річної дитини

У четвер, 16 травня, поліція отримала повідомлення про те, що директор одного із навчальних закладів…

2 години ago

У Рівному жінка у маршрутці самостійно затримала крадія

16 травня до поліції надійшло повідомлення від 32-річної рівнянки, що із її наплічника в маршрутному…

2 години ago

Збільшення пенсій у червні: кому чекати підвищення виплат на майже 600 гривень

Індексації пенсійних виплат у червні не буде. Попри це, пенсії в декого все ж зростуть,…

3 години ago

Як зробити так, щоб у будинку приємно пахло: 10 найкращих способів

Аромати відіграють ключове значення у нашому житті. Вони можуть надихати, заспокоювати та створювати особливу атмосферу.…

3 години ago