НОВИНИ

Астрологи назвали найкращих чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які стають хорошими сім’янинами. На думку експертів, з ними ви знайдете те, що потрібно кожній жінці для повного щастя, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Терези

На перше місце астрологи поставили Терези. Виявляється, що цей велелюбний знак Зодіаку задовольнить вас на всіх фронтах. І в стосунках у вас буде ідилія, і інтимне життя буде пристрасним і різноманітним. Експерти стверджують, що чоловіки-Терези подарують вам турботу і увагу, що також дуже важливо для слабкої половини людства.

Лев

Якщо ви хочете “вибухових” стосунків, але не менш зворушливих і ласкавих, то вам потрібен чоловік-Лев. Ці вогняні сміливці підуть на все, щоб домогтися розташування жінки. Вони готові на найбільш божевільні вчинки, щоб вас здивувати, на найсміливіші рішення, щоб довести вам своє кохання, і на найбільші жертви, щоб ви ні в чому не потребували. Леви огорнуть вас неймовірною любов’ю з присмаком перцю.

Козеріг

Фахівці запевняють, що Козероги – це відмінні сім’янини, які в будь-якій ситуації прийдуть вам на допомогу. Більш того, вони вважають, що в родині все спільне, а це значить, що вони не будуть ховати від вас гроші, приховувати телефон і в принципі робити щось подібне. На них ви завжди можете покластися. Це один з найнадійніших знаків Зодіаку.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Волині 16-річний водій на смерть збив односельчанина і втік

В селі Оленине Камінь-Каширського району 16-річний водій скоїв летальну ДТП та зник з місця пригоди,…

19 секунд ago

Три знаки Зодіаку зірвуть джекпот вже наступного тижня

Астрологи склали гороскоп на наступний тиждень та назвали три знаки Зодіаку, яким почне казково щастити…

39 хв. ago

Налетять дощі з грозами та похолоднішає: де сьогодні в Україні зіпсується погода

Тиждень в Україні розпочнеться зі зміни погоди. 7 жовтня дощі змістяться із заходу країни в…

1 годину ago

У Львові дівчина продавала свої відверті відео: як її покарав суд

У Львові вебкам-модель торгувала своїми відео інтимного характеру. За це дівчину притягнули до кримінальної відповідальності.…

2 години ago

На Тернопільщині судитимуть підприємця-перевізника, який організував схему виїзду з країни

На Тернопільщині за організацію незаконної схеми виїзду з України судитимуть підприємця-перевізника. Про це повідомляє Тернопільська…

2 години ago

Як довго ви засинаєте: лікарі пояснили, які проблеми зі здоров’ям видає сон

Як занадто швидке засинання, так і занадто повільне може бути симптомом більш серйозної проблеми зі…

12 години ago