НОВИНИ

Астрологи назвали найкращі професії для знаків Зодіаку

Астрологи розповіли про те, в якій сфері кожен знак Зодіаку може реалізувати себе найкраще. Тут у них буде і реалізація власних амбіцій, і хороший заробіток, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

Овни – дуже активні люди, яким потрібно весь час перебувати в потоці. Саме тому їм найкраще підійде робота журналістом, політиком, рекламником, кур’єром або рятувальником.

Телець

Тельці не женуться за високими заробітками. Найважливіше для них – це те, щоб робота була “в кайф”. Зрозуміло, зарплата теж важлива, але вона на другому місці. Астрологи кажуть, що Тельцям підійде готельно-ресторанна сфера, дизайн, реклама і педагогіка. 

Близнюки

Близнюкам важливо, щоб робота могла реалізувати їхній творчий потенціал. Домогтися серйозних вершин і фінансового достатку вони можуть в фотомистецтві, рекламі, флористиці, наукової діяльності.

Рак

Найчастіше Раки стають працівниками банку, адміністраторами якихось закладів, вихователями в дитячому садку, репетиторами. Зірки кажуть, що ці види діяльності потенційно можуть принести непоганий дохід.

Лев

Попри те, що Леви хотіли б керувати, і неважливо в якій сфері, зірки підібрали їм такі професії: лікар, кухар, журналіст, письменник або юрист. Тут вони можуть і вгору по кар’єрних сходах просунутися, і людьми командувати.

Діва

Діви – це дуже комунікабельні люди, тому їм сподобається бути перекладачем, PR-менеджером, главою рекламного відділу або прес-секретарем. На будь-який з цих робіт вони будуть отримувати досить високу заробітну плату.

Читайте також: Не тримайте ці речі вдома, інакше матимете проблеми у коханні

Терези

Щоб заробити багато грошей, Терезам потрібно працювати руками. Наприклад, їм відмінно підійде робота скульптора, архітектора, швачки або столяра. 

Скорпіон

Скорпіони – це дуже кмітливі люди, яким важливо працювати з інформацією. Вони можуть бути дослідниками, юристами, туристичними агентами або працівниками правоохоронних органів.

Стрілець

Стрільці-природжені бізнесмени. Щоб мати хороший дохід, їм потрібно реалізовувати себе у творчості. Наприклад, відкрити бюро перекладів, картинну галерею, фотостудію, магазин сувенірів, зроблених вручну.

Козеріг

Козероги могли б багато заробляти, будучи астрологами, ведучими новин або спортсменами. Також з них виходять непогані блогери. 

Водолій

Комунікаційні навички Водоліїв гарантують їм велике майбутнє у сферах туризму, готельно-ресторанного бізнесу, піару та маркетингу.

Риби

Ерудовані і начитані Риби зможуть побудувати блискучу кар’єру, працюючи слідчим, тренером з йоги, соціологом, астрологом або масажистом.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Через які помилки можна втратити урожай груш: не всі садівники знають

Груша – невибагливе дерево і при належному догляді за рослиною, плоди виростають смачними, соковитими та…

27 хв. ago

На Закарпатті жителька Ужгорода постане перед судом за організацію азартних ігор онлайн

Детективи Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор,…

1 годину ago

Вдарив, а потім викрав телефон: поліцейські Дніпра оголосили підозру зловмиснику

Вчора ввечері, 16 травня, у Дніпрі 37-річний чоловік напав на 40-річного перехожого та відібрав у…

2 години ago

На Вінниччині директора школи підозрюють у побитті 13-річної дитини

У четвер, 16 травня, поліція отримала повідомлення про те, що директор одного із навчальних закладів…

2 години ago

У Рівному жінка у маршрутці самостійно затримала крадія

16 травня до поліції надійшло повідомлення від 32-річної рівнянки, що із її наплічника в маршрутному…

3 години ago

Збільшення пенсій у червні: кому чекати підвищення виплат на майже 600 гривень

Індексації пенсійних виплат у червні не буде. Попри це, пенсії в декого все ж зростуть,…

3 години ago