НОВИНИ

Астрологи назвали найгірших свекрух за знаком Зодіаку

Астрологи перерахували знаки зодіаку, носії яких є складними в спілкуванні свекрухами. Вони досить підступні, здатні на помсту, і у невісток практично завжди з ними конфлікти, пише Уніан.

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Діва

Свекруха-Діва є втіленням свого класичного образу – часто дає поради, навіть якщо їх ніхто не просив, вважає, що про її сина мало і недостатньо добре піклуються, намагається утримати все під своїм контролем. А ще вона хотіла б, щоб невістка повністю їй підпорядковувалася і радилася з усіх питань. 

Овен

Овни в принципі досить вперті знаки, а свекруха-Овен – ще гірше. Вона переконана, що у дітей мало життєвого досвіду, і вважає своїм обов’язком поділитися своїми порадами, навіть якщо про них не просили.

Свекрухи-Овни ставлять особисту думку вище думки інших, а якщо невістка якось намагається з цим сперечатися, то готові навіть піти на помсту. 

Стрілець

Представники даного знака Зодіаку в ролі свекрухи також досить сильно цінують свою думку, і можуть навіть не поважати особисті межі свого сина і його обраниці. Зі свекрухами-Стрільцями можна спілкуватися, проте краще тримати дистанцію і не присвячувати їх в особисті деталі. 

Скорпіон

Свекрухи-Скорпіони характеризуються зайвою цікавістю і схильністю до пліток, навіть якщо мова йде про власну невістку. Крім того, вони досить злопам’ятні. 

Рак

Раки здатні довести до крайнього ступеня емоційної напруги кого завгодно – навіть найспокійніших людей. Крім того, вони до останнього будуть нав’язувати свою думку, а якщо його не приймають, можуть навіть ображатися. 

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Запорука здорового сну: як правильно вибрати матрац та постільну білизну

Сон — це невід'ємна частина нашого життя, від якої залежить наше самопочуття, працездатність та настрій.…

25 хв. ago

Фруктовий сад вашої мрії: які дерева та кущі варто посадити на дачі?

Наявність власного фруктового саду - це не лише джерело свіжих та екологічно чистих фруктів, але…

55 хв. ago

Як правильно заряджати телефон: 7 порад для досвідчених користувачів

У сучасному світі смартфони стали невід'ємною частиною нашого життя. Ми використовуємо їх для дзвінків, спілкування…

1 годину ago

Час міняти кар’єру: названо 5 знаків Зодіаку, яким слід задуматися про зміну роботи

Травень - це не тільки час для цвітіння та оновлення природи, але й час для…

2 години ago

Хто не повинен йти в ТЦК з 18 травня: з якими хворобами не мобілізують

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт про мобілізацію №10449, який набуде чинності з 18 травня…

2 години ago

Жителька Львівщини намагалась нелегально провезти з Польщі 200 мобільних телефонів

На польсько-українському кордоні затримали мікроавтобус, у якому ховали 200 мобільних телефонів Про це повідомляє RegioNews…

3 години ago