НОВИНИ

Астрологи назвали найдурніші знаки Зодіаку

Астрологи переконані, що деяким знакам Зодіаку варто більше мовчати, щоб здаватися розумнішими. Тому що, коли вони відкривають рот, звідти виходить непотрібна інформація, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Риби

На думку експертів, Риби виглядають ідеально, коли мовчать і мило посміхаються. В іншому випадку вони починають нести таку пургу, яка на вуха не налазить. Мрійливі Риби живуть в своїх фантазіях, в придуманій казці, і намагаються в цьому переконати оточуючих. Але така поведінка викликає тільки сміх.

Телець

Астрологи вважають Тельців одним з найдурніших знаків Зодіаку, оскільки вони ніколи не вчаться на своїх помилках. Здається, вони – любителі ходити по граблях. При цьому Тельці обожнюють роздавати людям поради з будь-якого приводу. Найчастіше вони не дієві і нічого спільного з реальністю не мають. Тому прислухатися до їхньої думки вкрай небезпечно.

Близнюки

Наївні Близнюки ніби живуть в рожевих окулярах. Для них, як і для Риб, реальності не існує, або вони намагаються всіляко її уникати. У спілкуванні з ними ви дізнаєтеся все, що можна, але тільки не те, що потрібно. Не варто розраховувати на інтелектуальні бесіди з Близнюками, бо максимум, про що ви можете поговорити, – це мелодрами і вартість продуктів в магазині.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Як приготувати апетитні роли, багаті на білок: ідея для перекуса на роботу

Немає нічого кращого, ніж приготувати роли з рисовим папером. Це просто, смачно та легко. На…

14 хв. ago

Такі аромати подобаються усім: 5 класичних нот у парфумерії

Зазвичай парфуми створюють щонайменше з 10 інгредієнтів, що розкриваються в різний час і роблять аромат…

1 годину ago

Гарні, але дуже проблемні: які рослини не варто садити на своїй ділянці

Вибираючи красиві рослини для прикраси ділянки, необхідно враховувати їхню потенційну шкідливість. Деякі чагарники і рослини,…

2 години ago

Капітана з Рівненщини судили за прикривання пиятик підлеглих та преміювання їх

Костопільський районний суд визнав капітана однієї з військових частин винним у недбалому ставленні до служби.…

3 години ago

Гелікоптер із президентом Ірану потрапив у аварію

На північному заході Ірану сталася аварія з гелікоптером, який перевозив президента країни Ібрагіма Раїсі. Вертоліт…

4 години ago

Пенсіонерку з Львівщини судили за антиукраїнські дописи в “Однокласниках”

Червоноградський міський суд Львівщини визнав винною у поширенні комуністичної символіки та виправдовуванні збройної агресії Росії…

4 години ago