НОВИНИ

Астрологи назвали найбільш азартних знаків Зодіаку

Астрологи назвали три найбільш азартних знаків Зодіаку, які завжди йдуть до кінця. У будь-яких питаннях вони не звикли здаватися або зупинятися. Вони, як танки пруть до кінця, пише Уніан.

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Лев

На першому місці в цьому рейтингу опинився Лев. Це дуже азартний знак Зодіаку. Він не звик давати задню. Навіть якщо Лев відчуває, що може програти, він все одно буде йти до кінця. Втім, навіть поразку він може перевернути в свою сторону. У будь-якому випадку вони залишаться у виграшній позиції. При цьому астрологи впевнені, що представники цього зодіакального сузір’я дуже сильні і мудрі, тому вони є лідерами.

Козеріг

Козороги потрапили в цей список, завдяки своїй працьовитості. Їх тяга до роботи і професійних успіхів робить їх досить азартними. Особливо, коли вони стикаються з якимись проблемами. Чим складніше завдання, тим цікавіше Козерогу її вирішувати. Потім вони відчувають себе справжніми переможцями, здатними гори згорнути.

Овен

Бачу мету – не бачу перешкод. Саме так найчастіше діють Овни. Вони йдуть до своїх цілей напролом, не звертаючи уваги на інших. Для них важливо бути переможцем, бути в центрі уваги. Вони люблять похвалу, і заради цього готові на багато що. Також вони дуже люблять азартні ігри. 

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Якою буде погода 2 травня: прогноз синоптика

У четвер, 2 травня, в Україні буде сонячно та тепло. Про це повідомила синоптик Наталка…

50 хв. ago

Магнітні бурі в травні 2024: чотири найнебезпечніші періоди

Учені постійно спостерігають за Сонцем і попереджають населення про високу активність зірки. У дні спалахів…

1 годину ago

Залякав, щоб мовчала: житель Дніпропетровщини розбещував 5-річну племінницю

Мешканець Синельниківського району Дніпропетровської області протягом пів року розбещував свою 5-річну племінницю. Чоловіка судитимуть. Про…

3 години ago

У Києві дівчина вистрибнула з балкона, впала на перехожого та вбила його

Стали відомі подробиці трагічної події у Києві 30 квітня на Троєщині. Про це повідомляє hromadske.…

3 години ago

Чи можна пекти паску у Страсну п’ятницю: прикмети та забобони

Страсна п'ятниця - день, коли Ісус Христос приніс себе в жертву за людські гріхи, у…

3 години ago

В Україні підрахували, скільки коштів принесло розблокування кордону з Польщею

Зняття блокади пунктів пропуску на кордоні з Польщею додатково збільшило надходження митних платежів і зборів…

4 години ago