НОВИНИ

Астрологи назвали найбагатші знаки Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які завдяки своїй працьовитості домагаються неймовірних успіхів і можуть дозволити собі жити в розкоші, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Лев

На перше місце експерти поставили Левів, оскільки з самого дитинства представників цього зодіакального сузір’я тягне на багатство і розкіш. Уже в юні роки вони придумують, чим могли б займатися, щоб заробити мільйони. А ось, виростаючи, вони готові на будь-які жертви, Тільки б на їхній банківський рахунок впали гроші, і, бажано, цифра з чотирма і більше нулями. Це дуже працьовиті люди, які з усією душею ставляться до своєї роботи, тому і винагороду вони вимагають відповідну.

Козеріг

Козероги, особливо жінки, не звикли собі в чомусь відмовляти. Вони ростуть з усвідомленням, що гроші в цьому світі, якщо вирішують не все, то дуже багато. Тому вони завжди прагнуть заробити якомога більше. При цьому вибирають вони собі професію до душі, і найчастіше це б’юті-індустрія. Їм важливо перебувати серед краси і розкоші. Цією енергією і атмосферою вони підживлюються для подальших звершень.

Рак

Здавалося б, Раки – це сімейні люди, які ніколи не ставлять на перше місце роботу. Але, насправді, все зовсім не так. Раки найчастіше працюють не для себе, а для своїх близьких. Щоб у них було все, про що вони мріють. Тоді і люди, народжені під цим знаком Зодіаку, будуть щасливі. При цьому чоловіки-Раки можуть і себе побалувати дорогими подарунками – машинами, квартирами або аксесуарами. Також вони вміють накопичувати гроші, тому часто стають мільйонерами.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Мінлива хмарність і до +26° тепла: синоптики дали прогноз погоди на 3 травня

В Україні в п'ятницю, 3 травня, опади не очікуються, температура вдень сягатиме 18-23°, у західних,…

19 хв. ago

Пенсія за інвалідністю у травні: чи відбулись зміни для населення

На суму виплат по інвалідності впливає багато обставин. Зокрема вік та кількість набутого стажу. Чи…

29 хв. ago

Загальна мобілізація: що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК

Cтало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК. Начальник служби зв’язків з…

39 хв. ago

Чому жовтіють кінчики цибулі й часнику: дієві поради

Іноді можна спостерігати, як колись зелені пера цибулі й часнику починають жовтіти. Перша думка, яка…

1 годину ago

На Житомирщині знайшли застреленими 7-річну дівчинку та її батьків

2 травня зранку у селі Поліське Коростенського району в приватному будинку виявили тіла трьох членів…

2 години ago

У Житомирі викрили листоношу, яка привласнювала собі гроші з субсидій та пенсій

У Житомирі листоношу одного з міських поштових відділень підозрюють у привласненні грошей з чужих пенсій…

2 години ago