НОВИНИ

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які розбагатіють у квітні

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, на яких у квітні чекає дуже хороший фінансовий прибуток. Вони будуть купатися грошах, що принесе їм величезне задоволення, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Терези

Вас може відвідати геніальна ідея, яка сподобається вашому керівництву. Не соромтеся проявляти себе, ділитися своєю думкою, бути лідером і вести за собою колег. Так ви зможете домогтися неймовірного успіху в своїй справі. Уже в квітні ви займетеся якимось новим проектом, який принесе вам славу, радість від виконаних завдань і гроші. Крім основної зарплати ви можете отримати хорошу премію і побалувати себе чимось приємним.

Читайте також: Як зрозуміти, що час худнути: проста формула ІМТ допоможе все дізнатися

Лев

Уже в квітні вам варто задуматися про пасивний дохід. Якщо ви володієте якоюсь нерухомістю, її можна здавати в оренду. Якщо у вас є кілька машин, їм також можна знайти вигідне застосування. Тобто зірки розташовують вас до пошуку нового джерела доходу. Можете розраховувати на допомогу близьких. Разом ви можете багато чого досягти. Крім того, ви можете отримати підвищення зарплати, якщо поговорите про це з начальством.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

В Одесі вночі чоловік зарізав підлітка, бо той відмовив йому дати закурити (ВІДЕО)

Уночі в Одесі чоловік вдарив підлітка ножем у серце за відмову дати закурити: його затримали…

11 хв. ago

Самые популярные подержанные Mercedes-Benz в Украине

Желающие сэкономить украинцы отдают предпочтение б/у автомобилям немецкого концерна. Выбирая Мерседес в Киеве, стоит посетить…

25 хв. ago

Вдень – сонячно, а вночі заморозки: синоптик розповіла, якою буде погода 9 травня

У четвер, 9 травня, в Україні пануватиме сонячна погода без опадів. Однак вночі у більшості…

34 хв. ago

У Міненерго попередили про можливе відключення світла по всій країні

Внаслідок нового масованого ракетного удару по об’єктах генерації виник дефіцит електроенергії в енергосистемі України. Сьогодні…

60 хв. ago

У Індексі свободи преси Україна показала колосальний ріст – RSF

У Індексі свободи преси за 2024 рік Україна піднялася на 18 позицій – з 79…

1 годину ago

Коли краще садити картоплю в травні: названо сприятливі дні

Городники нерідко звертаються за порадою до місячного календаря під час посадки різних культур. Картопля не…

2 години ago