НОВИНИ

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, на яких чекає нова робота

Астрологи перерахували знаки Зодіаку, у яких життя круто зміниться в кар’єрному плані вже найближчим часом. Не виключено, що на це вплине і місячне затемнення 16 травня, пише Уніан.

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Довгий час до цього у представників даного знака були проблеми з роботою. Однак зараз їх не тільки запросять працювати в успішну компанію, але і пообіцяють оклад, про який ті тільки могли мріяти. Для тих, у кого місце роботи не зміниться, зірки обіцяють кар’єрний зріст або збільшення заробітної плати. 

Близнюки

У Близнюків робота і так була досить успішною, а тут ще й зміни настають. Представникам даного знака варто очікувати приємних бонусів у вигляді премій, а також пропозицій взяти участь в нових проектах, взяти під свою відповідальність якісь напрямки або відділи. 

Терези

У Терезів в травні-червні буде безліч змін. Деякі з них торкнуться професійного плану. Можливо, буде переїзд в нове місто, який буде пов’язаний зі зміною місця роботи.Однак не варто лякатися, адже зміна позитивно відіб’ється і на кар’єрі, і на зарплаті. 

Стрілець

Астрологи стверджують, що Стрільців чекають приємні зміни в кар’єрі. Якщо вони давно хотіли змінити спеціальність, то зараз саме час. Попри те, що будуть мучити сумніви з приводу правильності прийнятого рішення, в перспективі дана робота дасть вам набагато більше, ніж нинішня. 

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Уряд виділить понад 7,1 млрд грн на відбудову енергосистеми

Кабінет Міністрів виділить понад 7 млрд грн на відбудову енергосистеми України, яку було пошкоджено російськими…

7 хв. ago

“Замінував” кафе у Здолбунові: поліцейські викрили псевдомінера

На спецлінію “102” 14 квітня надійшло анонімне повідомлення, що скоро в одному із закладів громадського…

39 хв. ago

На Львівщині чоловік вбив свого знайомого та втік

Повідомлення про тіло чоловіка без ознак життя та з ознаками насильницької смерті, виявлене у житловому…

46 хв. ago

На Львівщині 54-річний чоловік до смерті побив свого знайомого дерев’яним стільцем

Правоохоронці затримали 54-річного мешканця Львівщини, який під час побутового конфлікту до смерті побив знайомого стільцем…

50 хв. ago

Що подарувати на День матері 2024 року: найкращі ідеї

День матері вже близько, а ви ще не знаєте, що подарувати? Не хвилюйтесь, ми тут,…

1 годину ago

Чим відіпрати жирну пляму з одягу: дієві засоби

Жирну пляму з одягу неможливо відіпрати звичайними засобами. Але є секретні інгредієнти, які впораються з…

2 години ago