Андрій Пальчевський: Завдання уряду – вберегти якомога більше людей від зараження коронавірусу

event 15:33 Четвер 16 Липня 2020 ПОЛІТИКА

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає, що керівництвом країни було прийнято неправильне рішення щодо повернення в Україну без попередньої підготовки великої кількості людей, які працювали в Італії та інших країнах, уражених коронавірусом, оскільки це призвело до масового зараження українців і за це ніхто не несе відповідальності. Про це Андрій Пальчевський заявив в ефірі телеканалу 112.

«Хто за це відповість? Ніхто! Ми тільки чуємо про те, що ми майстри спорту з боротьби з коронавірусом. Що існує багато лабораторій, які роблять аналізи в великих кількостях. Гроші витрачені, і ми їх вже не побачимо, а тільки почуємо, що було закуплено велику кількість лабораторій. Ми їх (ред. – лабораторій) не бачили. І ніхто не знає реальних даних. Люди цікавляться, чи відповідає кількість смертності кількості хворих», – сказав Андрій Пальчевський.

Політик упевнений, що уряд повинен матеріально підтримувати українців, які втратили роботу і звільнити від сплати за комунальні послуги під час карантину малозабезпечених.

«Завдання нашого уряду – вберегти якомога більше людей від зараження коронавірусу з одного боку, а з іншого боку – забезпечити людям хоча б прожитковий мінімум. Скажіть, що було зроблено з цього? Що зробили, щоб пенсіонерка не платила за комунальні послуги? Або люди отримували спеціальну допомогу? Нам ніхто не дозволив не платити за тепло, в той час як в Європі дозволили не платити комуналку», – заявив Пальчевський.

Теги:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward