Андрій Пальчевський вважає, що кредит МВФ не вирішить проблеми української економіки

event 14:46 Вівторок 28 Липня 2020 ПОЛІТИКА

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» заявив, що команда Зеленського не має бачення, якою повинна бути економічна політика України. Таку думку Андрій Пальчевський висловив в ефірі телеканалу «News One».

«Інфляція восени буде дуже великою. Проблеми накопичаться у зв’язку з тим, що люди не можуть заробляти гроші … Багато одягаються в секонд-хендах. У людей взагалі грошей немає. Можна, звичайно все списувати на пандемію. Але у нас і до цього економічні темпи зростання були не ті. Нам досі президент не оголосив, яка повинна бути наша економічна політика. Можу сказати, що він вже ніколи про це не оголосить. Вони не знають, яка вона повинна бути», – сказав Пальчевський, коментуючи економічні наслідки у зв’язку з пандемією коронавірусу.

За словами громадського діяча, кредит МВФ на 5 млрд доларів не вирішить проблеми української економіки.

«Ми клянчимо, як зазвичай мільярд або п’ять мільярдів доларів. А що вирішать ці п’ять мільярдів доларів, крім сімейних проблем нашої верхівки? Вони зараз їх розтягнуть і втечуть», – зазначив Андрій Пальчевський.

Він вважає, що рівень безвідповідальності нинішньої влади досяг максимального рівня.

«Президента Зеленського обирали, тому що він обіцяв притягнути до відповідальності всіх. Замість цього безвідповідальність досягла абсолютно критичного рівня. І тому немає надії ні на старих, ні на, так званих, «зелених». Будь-яке рішення влади викликатиме у людей опір … Наш народ повинен був зрозуміти, що шість разів у штангу – це занадто для будь-якої країни. Ми реально стоїмо над прірвою в житі, тільки у нас все менше власного жита», – сказав Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. Водночас, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward