Андрій Пальчевський: влада може використовувати COVID для перенесення місцевих виборів

event 10:26 Вівторок 18 Серпня 2020

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” вважає, що Президента України можуть переконати перенести місцеві вибори через епідемію коронавірусу. Таку думку Андрій Пальчевський висловив в інтерв’ю телеканалу News One.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар:Рішення (ред. – про перенесення виборів), якщо буде прийматися, то його буде приймати Президент України та інші керівники, виходячи з того, які дані у них будуть на руках. А ці дані підготують ляшкоподобні керівники. І вони переконають президента. Насправді це буде зовсім інакше. Якщо у сьогоднішньої влади було б більш-менш сильне майбутнє, то мова про перенесення виборів взагалі не йшла б. Але з огляду на падіння популярності, яке відбувається з катастрофічною швидкістю, придумують приводи. А що може бути кращим приводом, ніж COVID ?!“, – заявив Пальчевський.

Громадський діяч також висловив припущення, що старше покоління виборців не підтримає діючу владу.

Коментар:Адже не обов’язково скасовувати вибори (ред. – місцеві). Всі прекрасно знають які групи населення знаходяться в зоні ризику. Ми знаємо, що це в основному люди старшого покоління, які підуть голосувати. Молоді люди не підуть голосувати. Також ми знаємо, що люди старшого покоління голосувати за сьогоднішню владу не будуть“, – сказав Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також: Кім Чен Ин заборонив тримати домашніх собак: причина

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward