Андрій Пальчевський: “Треба заборонити робити ремонт доріг в останні два-три місяці перебування при владі”

event 14:30 Середа 08 Липня 2020 ПОЛІТИКА

Лідер нової політичної сили “Перемога Пальчевського” вважає, що необхідно заборонити можновладцям робити ремонти доріг лише в останні два-три місяці перебування при владі, замість того, щоб здійснювати це протягом всіх п’яти років. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар:Заборонити робити ремонт доріг, які мають робити протягом всіх п’яти років, в останні два-три місяці перебування при владі. Дороги нам важливі протягом п’яти років, а не 2-3 місяців, коли ці мерзотники будуть обиратись“, – наголосив Пальчевський.

За його словами, така тактика склалася в Україні протягом останніх 30 років, “коли можновладці перед виборами починають то цукерки роздавати, то бублики пакувати, то ремонтувати дороги”.

Коментар:Цьому треба покласти законодавчий край. Хлопці, весь ваш термін ми оцінимо на виборах. А коли ви починаєте заливати очі асфальтом, цю підлу тактику потрібно завершити. Тому що крадуться гроші з будівництва, обираються компанії, які працюють вдень, коли всі їдуть на роботу та з роботи, а не вночі, як це годиться. Це робиться, щоб не платити високі зарплати робочим“, – заявив Пальчевський.

Він заявив, що за останні роки не побудовано нових лікарень та інших об’єктів інфраструктури в столиці.

Коментар:Де лікарні, де онкоцентри, де хоспіси, де нові вокзали? Місто – це передусім інфрастурктура для життя. Це мости, які чомусь будують в 10 разів довше і в 10 разів дорожче“, – висловив обурення Андрій Пальчевський.

Читайте також: “Для захисту кордонів”: міністр оборони Естонії передав в Україну декілька тисяч пістолетів

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
21.03.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward