Андрій Пальчевський: “Потрібно будувати потужні заводи по всій Україні для створення нових робочих місць та наповнення місцевих бюджетів”

event 11:14 Субота 10 Жовтня 2020

Кандидат в мери Києва від політичної партії “Перемога Пальчевського” Андрій Пальчевський наполягає на створенні умов для розвитку потужних вітчизняних підприємств по всій Україні. Про це він заявив під час спілкування з працівниками заводу “СБК-Озера”, який знаходиться в Бородянському районі Київської області і виготовляє поризовані керамічні блоки.

Коментар:Приємно бачити успішне українське підприємство, яке виготовляє екологічну продукцію, що використовуються в будівництві для зведення несучих зовнішніх, внутрішніх стін і внутрішніх перегородок. Нам потрібні інвестиції для будівництва таких само потужних заводів у кожній області України. Це дасть можливість створювати нові робочі місця і наповнювати місцеві бюджети“, – сказав Андрій Пальчевський.

На переконання політика, у завода є гарні перспективи зайняти конкурентні позиції серед гравців європейського ринку, але для цього йому потрібна значна державна підтримка.

Коментар:Наша держава повинна мати чітку стратегію підтримки українських виробників для їх виходу на міжнародні ринки. Адже експортування вітчизняної продукції дасть змогу отримувати суттєві надходження до державного бюджету України“, – заявив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, що згідно з останніми соціологічними дослідженнями, рейтинг Андрія Пальчевського продовжує зростати і зараз його підтримують вже 22,8% опитаних.

Довідково: завод “СБК-Озера” є одним із найпотужніших серед підприємств компанії СБК та перший завод з виробництва поризованих керамічних блоків в Україні. Підприємство є спільним інвестиційним проектом компанії СБК, Європейського банку реконструкції та розвитку і BNP Paribas Group.

Читайте також: Пальчевський вважає, що в Україні повинен бути комплексний підхід до закупівлі вакцини і препаратів для лікування COVID-19

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward