НОВИНИ

Андрій Пальчевський: потрібна держпідтримка малих фермерів, а не агробаронів

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” обурений відсутністю підтримки малих фермерів з боку держави. Про це він сказав у своєму відео зверненні під час відвідування аграрної виставки в Києві.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: У нас 70% земель уже належить агробаронам. А обробляють нашу землю всього лише 30% маленьких самостійних фермерів. І, не дивлячись, на те, що виділяється 4,5 млрд грн, малим фермерам нічого не дістається, тому що ці гроші “розпилюють” агробарони“, – заявив Андрій Пальчевський.

Підприємець також зазначив, що в Україні потрібно готувати високопрофесійних фермерів, які розбираються в сучасних технологіях.

Коментар:Фермером повинна бути людина, яка вміє читати технологічні ланцюги, знає, як використовувати сучасну техніку. Через 20 років по полях їздитимуть дрони у всьому світі, а поруч будуть сидіти люди, які вміють ними керувати. І ось таких управлінців нам треба готувати“, – сказав Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також: “Укрзалізниця” з 22 серпня відновлює курсування поїзда Львів-Солотвино

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Одещині 56-річна жінка продавала українок до Румунії у трудове рабство

Правоохоронці затримали 56-річну мешканку Одещини, яка вивозила жінок до Румунії нібито на роботу, насправді ж…

28 хв. ago

Телемарафон буде тривати до закінчення воєнного стану – голова Наглядової ради Суспільного

Голова Наглядової ради Суспільного мовлення Світлана Остапа повідомила, що представники влади неодноразово повідомляли про те,…

56 хв. ago

У Генпрокуратурі повідомили, скільки в Україні відкрито кримінальних справ проти ухилянтів

Українські правоохоронні органи розпочали майже 11,3 тис. кримінальних проваджень через ухилення від призову чи порушення…

1 годину ago

«Укрпошта» показала новий транспорт для листонош

«Укрпошта» разом із українським ветеранським бізнесом розробила новий транспорт для листонош.  Про це повідомив гендиректор…

2 години ago

На Львівщині змії покусали двох людей: як вберегтися

На Львівщині 28 квітня  було зафіксовано перших два випадки укусу змій.  Про це повідомляє Головне…

2 години ago

На Рівненщині попрощались із двома захисниками

На Рівненщині попрощались із захисниками - Андрієм Шевчуком та Ярославом Скібчиком. Сарненщина провела в останню…

2 години ago