Андрій Пальчевський: “Порятунок життя одного українця коштує будь-якої політичної мети”

event 09:29 Вівторок 11 Серпня 2020 ПОЛІТИКА

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” вважає, що влада повинна використовувати кожну можливість для порятунку життя і здоров’я українців під час епідемії коронавірусу.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Таку думку Андрій Пальчевський висловив в інтерв’ю телеканалу News One, коментуючи пошук закордонної вакцини від коронавірусу для вакцинації українців у зв’язку з відсутністю виробництва вітчизняної.

Коментар:Порятунок життя одного українця коштує будь-якої політичної мети. Ми не здаємо наш суверенітет, а рятуємо життя людини … Якщо нам буде протягнута рука допомоги, щоб врятувати хоча б одне українське життя, у президента є всі підстави зробити те, що він мудро зробив під час луцької кризи“, – сказав Андрій Пальчевський.

Громадський діяч також висловив обурення нецільовим використанням коштів з Державного бюджету, які були виділені на боротьбу з коронавірусом.

Коментар:Як можна було розбазарити фонд по боротьбі з коронавірусом на будівництво доріг? Наростає летальність хвороби. 33 людини померло в Україні за останню добу. Раніше така кількість вмирала в тиждень. Значить, або статистика змінюється, або вірус мутує, або відбуваються політичні речі. Люди перестали довіряти представникам влади від медицини. Нам потрібно було зробити свої ПЛР-тести. Нам обіцяли, що вони будуть, на це виділили гроші, а тестів немає. Нас обдурили. Вакцину вони теж не будуть виробляти“, – заявив Пальчевський.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я України прогнозує другу хвилю коронавірусу в жовтні або листопаді цього року.

Читайте також: “Через рік не набридне”: Притула йде в мери Києва

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward