Андрій Пальчевський: мер повинен проводити прийом громадян у кожному районі міста

event 12:38 Середа 19 Серпня 2020

Громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський вважає, що мер міста повинен проводити прийоми громадян по всіх районах міста, щоб знати проблеми кожного району столиці. Таку позицію він висловив в ефірі телеканалу 112 Україна.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: Я б переніс місце роботи мера з центру в райони. У мера прийомні повинні бути по районам міста, оскільки літні люди не можуть їхати в центр. Не так багато районів в столиці і їх можна об’їздити, щоб поспілкуватися з людьми“, – заявив Пальчевський.

На думку лідера політичної сили “Перемога Пальчевського”, мер повинен звітувати перед жителями Києва про рівень підготовки столиці до другої хвилі коронавірусу, а не інформувати про кількість тих, хто заразився цим вірусом.

Коментар: Мер повинен не розповідати статистику по кількості хворих на коронавірус, а говорити про те, як підготовлено місто до боротьби з другою хвилею епідемії, скільки нових лабораторій відкрилося, скільки розгорнулося госпіталів, в тому числі польових. У Київраді має бути центр прийняття рішень“, – сказав Андрій Пальчевський.

Він також висловив переконання, що в столиці повинні бути великі інфраструктурні проекти, які дадуть людям роботу.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також: Андрій Пальчевський: В Україні тільки на паперах діє інклюзивна освіта

Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward