Активісти ГО “Час-Дій” встановили світлофор

event 13:40 Понеділок 09 Грудня 2019 НАШІ ІНІЦІАТИВИ

12 грудня 2019 року відбудеться пленарне засідання чергової тридцять восьмої сесії Рівненської міської ради сьомого скликання, де буде поставлено, в тому числі, питання про виділення коштів на встановлення світлофору на перехресті вулиць Соборна-Петра Могили.

Вважаємо дане питання важливим для рівнян та міста в цілому, адже встановлення такого світлофору, в першу чергу, буде сприяти безпеці руху пішоходів, серед яких багато школярів, оскільки поблизу знаходиться школа, та значно розвантажить рух автотранспорту в районі пивзаводу.

Нагадуємо, що на сесії Міськради від 21 листопада 2019 року, представниками від ГО ”Час-Дій” було підняте питання встановлення світлофору.

                                                           Співголова громадської організації ”Час-Дій” – Кхатер Фаді

У зв’язку з чим членами громадської організації ”Час-дій”, було прийнято про проведення “акції” щодо встановлення світлофору. Варто зазначити, що активісти громадської організації «Час-Дій» на момент проведення акції, вже встановили світлофор на перехресті в вигляді муляжу. Зі слів співголови громадської організації «Час-Дій» Кхатера Фаді:

“Встановлення світлофору на перехресті вулиць Соборна-Петра Могили – це питання є важливим для рівнян та міста в цілому, адже встановлення такого світлофору, в першу чергу, буде сприяти безпеці руху пішоходів, серед яких багато школярів, оскільки поблизу знаходиться школа, та значно розвантажить рух автотранспорту в районі пивзаводу. Ще в літку, членами нашої організації була опублікована відповідна петиція на сайті рівненської міської ради, яка зібрала необхідну кількість голосів, проте реакції від міських обранців не було, хоча варто зауважити, що на сесії міської ради від 21 листопада 2019 року, нашу ініціативу, щодо встановлення світлофору, підтримав мер міста – Хомко Володимир Євгенович, та як мені відомо депутат Рівненської міської ради – Года Маріян Адамович, також проводить активну діяльність щодо встановлення світлофору, у зв’язку з чим я висловлюю їм вдячність. Проте рішення щодо виділення коштів на встановлення світлофору приймають депутати Рівненської міської ради більшістю голосів, на сесії, яка відбудеться 12 грудня 2019 року, саме тому ми  розпочали збір підписів щодо встановлення світлофору, та “встановили світлофор” на тому перехресті, щоб привернути увагу депутатів перед голосуванням.”

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward