5 ідей для початку власної справи

event 17:35 Понеділок 03 Вересня 2018

Другого вересня в Україні відмічається професійне свято підприємці. ГО «Час Дій» підготували декілька актуальних бізнес-ідей, які нескладно реалізувати.

В даний перелік увійшли варіанти прибуткового бізнесу, які не вимагають значних капіталовкладень чи знань індустрії. Критерієм підбору також був попит на данні послуги або товари.

  1. Доставка їжі з ресторанів.

На заході одну з найпопулярніших ніш малого і середнього бізнесу займає доставка страв. Попит почав формувати пропозицію – за декілька останніх  років в Україні дана сфера почала набувати популярності, з’явилися служби по доставці піци, суш та іншої їжі з ресторанів. Актуальним також є доставка обідів в офіс. Для старту потрібно налагодити роботу з постачальниками, набрати команду кур’єрів та по бажані запустити власний сайт.

  1. Агентство нерухомості.

По мірі зростання кількості житлових масивів та перетікання жителів до міст – зростає попит на оренду нерухомості. В даному напрямку конкуренція досить висока, тому варто зосередитись на одному ціновому сегменті, або районі міста, для збільшення клієнтської бази. В сучасних реаліях навіть непотрібно мати офіс, достатньо налагодити якісний сервіс і піднімати власну репутацію. Для старту необхідно мати базу власників квартир та майданчик для розміщення оголошень.

  1. Інтернет магазин.

Власний сайт в Інтернеті один з найпопулярніших способів спробувати свої сили в бізнесі. Сьогодні пошук будь-якого товару розпочинається з вкладки браузера, саме тому власний інтернет-магазин це хороша можливість побудувати успішний і надійний бізнес.  Дохід буде напряму залежати від обраної ніші, найважливіші критерії підбору – незначна конкуренція і відносний попит. Потрібна чітко продумана бізнес модель і знання товару, а також навички онлайн-маркетингу, щоб бути конкурентоспроможним.

  1. Рекрутингова агенція.

Один з варіантів запуску прибуткового мало5го бізнесу. Для його старту зовсім не обов’язково мати офіс або капітал. Достатньо взяти кілька запитів на певних фахівців в компаніях вашого міста та розпочати пошук потрібних кандидатів. Згодом, маючи базу даних роботодавців, у вас з’явиться власна база даних людей, зацікавлених в роботі. Популярності набуває працевлаштування закордон.

  1. Франшиза.

Найменш ризиковий шлях власної справи. Це швидкий старт, готовий бренд і перевірена бізнес-модель. В Україні безліч вітчизняних франтих, а також тенденція до відкриття європейських. Для початку потрібно мати стартовий капітал, приміщення і відповідний персонал.

 

Правильний розрахунок ризиків – ось з чого складається бізнес. Власна справа в Україні це реальність, але для її досягнення потрібно чітко розраховувати свої сили, ресурси і інтерес.

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward