НОВИНИ

“4 доби дощів”: Україну вкриють рясні опади – прогноз погоди

З 16 по 19 квітня більшу територію України вкриють рясні дощі. Мінлива хмарність, у південно-східній частині країни – дощі та грози та на заході. При цьому денна температура буде коливатися в межах від +11 до +13 градусів. Вночі слід чекати на похолодання до +3, +4 градуси.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, вітер завтра буде північно-східний, у західних областях південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі у південно-східній частині країни 4-9° тепла, на решті території 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-5°; вдень 11-16° тепла, у західних та східних областях 15-20°; в Карпатах вночі 0-5° морозу, вдень 7-12° тепла.

13-14 квітня в Україні також мінлива хмарність, без істотних опадів, 14 квітня у західних, Житомирській, Вінницькій, Одеській, вдень і у східних областях дощ, в Карпатах з мокрим снігом, вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 11-16°, у східних, 13 квітня і в західних областях до 20°, 14 квітня у західних областях 7-12°; в Карпатах вночі та вдень 1-6° тепла.

15-16 квітня у західних областях дощі, в Карпатському регіоні з мокрим снігом, вдень 16 квітня без істотних опадів. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 6-12°, в Карпатах вночі та вдень 1-6° тепла. На решті території короткочасні дощі, 15 квітня на сході країни без істотних опадів. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 8-14°, у східних областях 14-19°.

У столичному регіоні 12 квітня мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ, вітер північно-східний, 7-10 м/с. Температура у столиці вночі 3-5° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-2°, вдень 14-16° тепла; по області вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-5°, вдень 11-16° тепла.

13-14 квітня у Києві збережеться мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 11-16°.

15-16 квітня у столиці очікуються короткочасні дощі. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 9-14°.

Джерело: сайт Укрінформ

Читайте також: В Україні легалізували два препарати на основі канабісу

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Кіровоградщині двоє дітей отруїлися грибами

У Долинській громаді Кіровоградської області двоє дітей отруїлися дикорослими грибами. Про це розповіла головна санітарна…

30 хв. ago

В Україну йде холод з Баренцевого моря: синоптик попереджає про заморозки

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

36 хв. ago

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

2 години ago

Як спекти смачну паску: 10 тонкощів від хороших господинь

Ідеальна паска - пишна, м'яка, добре пропечена й ароматна. Щоб вона вийшла такою, варто пам'ятати…

3 години ago

На Буковині судитимуть чоловіка, який підробив свідоцтва про народження трьох дітей для виїзду за кордон

Співробітники поліції довели причетність жителя Хмельниччини до підроблення та використання свідоцтв про народження дітей. За…

3 години ago

Нацбанк дав прогноз, як зростатимуть зарплати українців

Конкуренція змусить роботодавців підвищувати зарплати – реальні доходи українців перевищать довоєнний рівень у 2025 році. …

3 години ago