НОВИНИ

3 найрозумніших та найначитаніших знаки Зодіаку: хто вони?

Астрологи переконані: планети і зірки, які було видно в небі в момент народження, багато в чому визначають не тільки нашу долю і характер, а й здібності, зокрема інтелектуальні. Це не означає, що представники одних знаків зодіаку кращі, ніж інші.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Просто всі ми різні: хтось славиться умінням аналізувати інформацію та ухвалювати правильні рішення, а хтось краще розуміє емоції людей.

Ми з’ясували, під якими сузір’ями найчастіше народжуються найрозумніші та найначитаніші, і хочемо поділитися цим знанням із вами.

Водолій

Водолії – справжні рекордсмени за кількістю книг у домашній бібліотеці. І, будьте впевнені, більшу частину з них вони вже прочитали. Ці люди можуть читати де і коли завгодно: на відпочинку, в транспорті, під час обіду і навіть просто на ходу. Особливо їх приваблює наукова фантастика, а також література, присвячена ключовим відкриттям минулого і сьогодення. Але й від старої доброї класики вони не відмовляться. Адже книжки для Водоліїв – це насамперед джерело нових ідей і знань про цей світ.

Наділені неабияким розумом, представники цього знака здатні мислити нестандартно і вміло використовують емоційний інтелект для управління іншими людьми. Але, успішно вирішуючи складні проблеми, вони нерідко забувають про прості речі. Тому їм необхідний друг і помічник, який час від часу повертатиме “мислителів” з небес на землю.

Козоріг

Терплячі та кмітливі представники цього знака постійно підвищують свій інтелектуальний рівень. На відміну від обдарованих природою, але ледачих Водоліїв і Близнюків, вони звикли здобувати знання наполегливою працею і тому частіше досягають значних результатів.

Багатьом Козерогам подобаються герої, які долають труднощі за допомогою холодного розрахунку і хитрості. Вони й самі віддають перевагу продуманій стратегії перед імпульсивними рішеннями, але аж ніяк не позбавлені емоцій. Вони нескінченно закохані у справу свого життя і вічно мучаться сумнівами, чи все роблять правильно. Тож близьким доводиться постійно підтримувати їхню віру в себе і нагадувати про необхідність відпочинку.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які розбагатіють у березні

Діва

Діви володіють насамперед практичним інтелектом. В юності вони зазвичай читають дуже багато, але тільки ті твори, які викликали найяскравіші емоції, залишаються в їхній пам’яті надовго. Але пам’ять у них чудова! Діви здатні швидко освоїти нову справу і легко знаходять книжки, необхідні їм для роботи, чи то література за фахом, чи то покрокові інструкції з розвитку корисних особистісних якостей.

Люди цього знака наполегливо йдуть до своєї мети, але, на відміну від Стрільців і Козерогів, не забувають про відпочинок. Справжню насолоду вони знаходять у захопливому фентезі та романах із добре опрацьованою психологією персонажів. Утім, навіть якщо книжка їм не дуже подобається, Діви все одно дочитають її до кінця, зазначивши кожен недолік у роботі автора і редакторів.

Дарина Дарницька

Недавні новини

На Житомирщині чоловік живцем згорів у власній квартирі

Мешканець Житомирщини живцем згорів у власній квартирі. Ймовірно, це сталося через необережність під час куріння.…

29 хв. ago

рф проведе навчання для відпрацювання використання тактичної ядерної зброї

Міністерство оборони росії анонсувало проведення навчань для відпрацювання застосування нестратегічної (тактичної) ядерної зброї. Повідомляється, що…

1 годину ago

Одного вбив, а іншого вдарив ножем: у Миколаєві чоловік влаштував криваву різанину

Опівночі 3 травня мешканець Миколаєва посварився з двома чоловіками. Під час бійки одного з опонентів…

2 години ago

На Волині віднайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі

На Волині прокурори знайшли унікальну історичну пам'ятку – вирізьблену кам’яну плиту ХІІ-ХІІІ ст. із зображенням…

3 години ago

Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму – джерело

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого…

3 години ago

У Чернігові стався вибух у приміщенні банку (ФОТО)

Сьогодні близько 4-ї ранку у центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку. Про це повідомляє…

3 години ago