На Рівненщині відбулась відправка військовослужбовців-резервістів до місця проведення збору та чергових навчань  

event 13:26 Вівторок 27 Вересня 2016

 

В рамках проведення другого етапу навчальних зборів з резервістами оперативного командування «Захід» на Рівненському обласному збірному пункті Здовбиця відбувся збір

????????????????????????????????????

офіцерів, сержантів та осіб рядового складу. Перед відправкою на Львівщину, куди вже сьогодні приїдуть резервісти, на Рівненському обласному збірному пункті відбувся інструктаж.

Як зазначив представник об’єднаного міського військового комісаріату капітан Сергій Прищепа, згідно чинного законодавства резервісти повинні щорічно удосконалювати свої знання та практичні навики на полігонах. Ви прибули спочатку до районних, міських комісаріатів області, а потім зібрались тут. Кінцевим місцем призначення буде Львівщина, де у складі одної із бойових бригад відбудеться бойове злагодження та бригадні тактичні навчання. Кожен резервісту військовій частині отримає повний комплект речового майна та екіпірування, а по закінченню навчань – грошове забезпечення. В бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою, візьмуть участь підрозділи, екіпажі, сформовані із діючих військовослужбовців та резервістів.

– Всі присутні мають бойовий досвід, отриманий під час проведення АТО. Будьте уважними, дотримуйтеся заходів безпеки під час поводження зі зброєю та військовою технікою, – зауважив офіцер.

Один із рівненських офіцерів резервістів, який братиме участь у зборі молодший лейтенант запасу Вадим Яценюк. В зоні АТО вінблизько року захищав Вітчизну на різних посадах, від стрільця до кулеметника. Останні три місяці чоловік проходив курс підготовки артилерійських підрозділів у Національному університеті оборони України. Все заради того, щоб опанувати одну з найбільш затребуваних військових спеціальностей та в майбутньому повернутися в район бойових дій вже якості командира підрозділу одної із бойових бригад.

 

 

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward