Передноворічна історія для дорослих “Якою є доля речей що потрапляють у контейнер для збору одягу ГО”Час-Дій”

event 16:09 Середа 27 Грудня 2017

А чи знали ви що кожна ваша річ має своє життя!? Ваша улюблена блуза, сукня чи піджак були поруч з вам у найщасливіший час чи у моменти смутку, спідниця на яку «клюнув» ваш майбутній чоловік, чи сорочка у якій ви отримали підвищення.

Пригадуючи яскраві моменти життя у пам’яті залишаються смаки, запахи і те як ми виглядали. Запалити щастя у серцях інших, стати саме тим світлом, що проникне в душі інших зовсім не складно, варто лише простягнути руку підтримки, та поділитись шматочком щастя з іншими.

 

 

Очистити шафи від непотрібних речей, адже за законом всесвіту, нове з’являються там де йому є вільне місце,  та продовжити його існування, зовсім не складно.  Варто просто ним поділитись.

Як тільки ваш одяг потрапляє у контейнер по збору одягу встановлені ГО “Час-Дій», у нього розпочинається нове життя. Ви свідомо даєте можливість СОБІ очистити простір та додати величезний + у карму (як модно зараз казати).

Наче реклама шоколаду, у руки волонтерів «Час-Дій» від небайдужих рівнян потрапляють близько 300 кг одягу, що тижня. Після чого прямо з контейнерів пакунки потрапляють у 2 пункти роздачі одягу, ЖКП «Галицьке», (вул. Відінська, 40А) та ЖКП «Перспективне», (вул.Будівельників,1). Речі розпаковуються, та сортуються: взуття, аксесуари, сумки, чоловічі –жіночі-дитячі. Речі для діток, що є досить популярними серед пакунків, складають 40% загальної кількості. За потребою та запитами працівників дитячого будинку (вихователь Наталія Миколаївна, СПЕЦІАЛЬНИЙ ДОШКІЛЬНИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК, КЗ, конт. тел.0972810804) та завідувач відділення неонтології Рівненської обласної лікарні Катерина Макарчук, наші працівники реагуючи на запит, відбираючи необхідний по віку та сезону одяг та передають їх безпосередньо у заклади. ( У випадку якщо у вас виникають сумніви, щодо того куди потрапляє одяг-працівники будинку дитини а також лікарі нададуть вам відповідь на всі питання які вас цікавлять).

Одяг який залишається у пункті роздачі, мають змогу отримати родини зі статусом малозабезпечені та багатодітні. Також до пунктів роздачі звертаються люди, що втратили житло через пожежу, сім”ї у яких є діти інвалід, та родини учасників АТО. Не зреагувати на їх запити просто не можливо. Пересвідчитись у цьому зовсім не складно, кожному!

З приводу будь-яких сумнів, варто лише прийти у день роздачі одягу (вівторок, середа ЖКП «Перспективне»  з 9.00 до 14.00 год, четвер – ЖКП «Галицьке») та на власні очі побачити тих людей (близько 100 в день), які мають потребу та отримують ВАШУ допомогу.

І не зважаючи на вдячність бабусь, жінок, що спеціально приїздять з Острога, залишаючи 6 дітей в дома, попри те що справа здається і хороша, незважаючи на крадіжки безхатченків прямо з контейнерів, та маленьких «циганчат» що проникають у середину, не зважаючи на ризик здоров’ю, напрошується головний висновок – «Де межа зниження рівня життя?». Адже видовище, коли 80 річна бабуся з паличкою відшуковує потрібні речі для своїх внуків-школярів не для тих хто має підвищену емоційність.

 

 

Теги:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward