Приємні сюрпризи школярів для військових на Сході України

event 12:56 Четвер 01 Грудня 2016

Сьогодні, в Рівненському навчально-виховному комплексі Колunnamed-2егіум відбулась зустріч офіцерів групи відділу цивільно-військового співробітництва управління оперативного командування «Захід» зі школярами старших класів. Військові розповіли дітям про Збройні Сили України, подвиги бійців АТО з Рівненщини, умови в яких їм доводиться захищати територіальну цілісність та недоторканість Вітчизни. Зокрема, продемонстрували жовто-блакитний стяг під яким в Станиці Луганській військовослужбовці захищають Україну. Школярі цікавилися   життям своїх однолітків на лінії розмежування сторін, відносини бійців з місцевим населенням, забезпечення роunnamedботи представників організацій ОБСЄ та Червоного Хреста в районі збройного протистояння.

– Наразі між Україною і Росією триває справжня війна. Ми забуваємо, що в той час коли тут мирно живуть люди, на сході нашої Держави гинуть люди, – звернувся під час заходу до своїх вихованців директор Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум» Петро Куделя.

– Кожен з нас повинен докласти зусиль заради перемоги над ворогом. Підтримка військовослужбовців Збройних Сил України – це неодноразова акція, саме тому ми вкотре раді зустрічі з учасниками АТО та передаємо їм обереги малюнки та листи зроблені власноруч дитячими руками.

Начальник відділу цивільно-військового співробітництва управління оперативного командування «Захід» полковник Олександр Саunnamed-1венко подякував присутнім за підтримку та зазначив, що ця школа стала першою куди прийшли військові, адже тут навчаються близько 50 дітей учасників АТО. Спільно з управлінням освіти Рівненського міськвиконкому сьогодні розпочато комплекс заходів військово-патріотичного виховання молоді, зокрема проведення уроків Мужності в багатьох місцевих школах. Такі заходи сприятимуть розумінню учнями переваг професії захисника Батьківщини та підвищенню авторитету Збройних Сил України.

Теги:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward