Майстер-класи для дітей від “Час-Дій”

event 20:00 Субота 18 Лютого 2017 НАШІ ІНІЦІАТИВИ

18 лютого 2017 року у Рівному, громадська організація «Час-Дій» розпочала проект для дітей Рівного «Чоловік у домі».  Члени громадської організації разом з майстрами сантехніками та столярами провели майстер-класи.лютий Чоловік (9)

Зокрема розповіли про будову водопровідного крану і як діяти, коли виникають поломки. Ця тема зацікавила школярів, тому що несправний кран – це реальна ймовірність підтоплення сусідів, що живуть поверхом нижче, і псування  майна. Розповідь про елементарні заходи безпеки і покрокова інструкція, що робити при таких ситуаціях, коли батьків немає в дома, – для дітей стала повчальною. Також, майстри-сантехніки пояснили про види водопровідних труб та матеріали з яких вони виготовляються. Показали наочно і продемонстрували сучасні методи кріплення та зшивки.

Крім того, дітям надали поради, які  допоможуть зрозуміти  небезпеку для життя людини при звичних умовах побуту, а саме, при неправильному поводженні з електрикою. Адже кожного дня дітям  доводиться користуватися електричними приладами.

З особливим захопленням діти сприйняли розповідь майстрів-столярів про види деревини та характеристики  дерев, про шкідливість для здоров’я деяких сучасних матеріалів, в яких використовується клеючі  рідини для склеювання деревної стружки.лютий Чоловік (8)

Потім, столяри виготовили для кожного школяра окремо, за  участі дітей, індивідуальну авторську кухонну дошку, щоб хлопчики привітали своїх рідних зі святом  Весни.

Наостанок, представники ГО «Час-Дій»    подарували дітям набори інструментів: різні види викруток, молотки та плоскогубці.

ГО «Час-Дій» висловлює подяку майстрам, котрі долучились до спільної хорошої справи.

Це лише початок прикладних тренінгів для дітей від «Час-Дій», –  такі зустрічі будемо продовжувати.

Готуються весняні майстер класи, як і зі сфери побуту, екскурсії на різні  виробництва та майстер-класи з садівництва.

лютий Чоловік (10) лютий Чоловік (6) лютий Чоловік (5) лютий Чоловік (4) лютий Чоловік (3) лютий Чоловік (2) лютий Чоловік (1)

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward