ТОП 5 продуктів, які допоможуть відновити нігті

event 20:15 Четвер 17 Лютого 2022 БЛОГ
нігті

П’ять продуктів, які допоможуть зберегти ваші нігті у бездоганному стані.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Наші нігті щодня страждають від негативного впливу довкілля. А нестача вітамінів робить пластину дуже тонкою, вона швидше ламається. Як наслідок нам доводиться багато сил витрачати на її відновлення. Про це пише joy-pup.

Апельсини

Ці фрукти багаті на вітамін С, а також залізо. Такі мікроелементи сприяють зміцненню нігтьової пластини, також допомагають уникнути її ламкості. Крім цього, ви почуватиметеся набагато бадьоріше, щодня випиваючи склянку апельсинового соку. Часто цитрусові теж не варто їсти, адже це може призвести до алергій.

Горіхи

Одним із найкорисніших продуктів вважається горіх, який можна їсти чи не щодня. Він здатний наситити організм корисними мінералами та вітамінами, які необхідні для правильного функціонування організму. Крім цього, за допомогою горіхів покращується структура волосся, нігті стають міцнішими, а шкіра здоровіша. Це відбувається завдяки наявності в горіхах жирних кислот та антиоксидантів.

Яйця

Періодично включайте у свій раціон яйця. Вони мають багато корисних властивостей, що позитивно впливають як на шкіру, так і нігті. Зокрема, у них у достатній кількості міститься сірка, що дозволяє підтримувати природну красу. Але дуже часто їсти продукт не варто, тому що він вважається досить сильним алергеном.

Читайте також: Рецепт смачного торта “Баунті”: діти будуть в захваті

Огірки

Якщо ви хочете повернути своїм нігтям сяйво, їжте цей корисний продукт. Він на 90% складається з води, завдяки чому ідеально зволожує наш організм зсередини. Це забезпечує очищення організму, а також покращення стану шкіри та нігтів. Але не варто їсти огірки у великій кількості, інакше ви можете зіткнутися з такою проблемою, як набряки.

Шпинат

У цьому продукті неймовірно багато фолієвої кислоти та заліза. Також він містить вітаміни групи B, які необхідні для розвитку організму. Використовуючи цей продукт із завидною регулярністю, ви досягнете краси нігтів, їх відмінного стану та швидкого зростання. Вони виглядатимуть дуже добре. Шпинат чудово доповнює різноманітні салати, використовується у супах та інших стравах. При цьому завдяки великій кількості мікроелементів він вважається одним із найкорисніших.

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward