Ставки на регбі: головне, що варто знати

event 12:58 Четвер 22 Вересня 2022 БЛОГ

Регбі – цікавий вид спорту, суть якого полягає у протистоянні двох команд. Зазвичай змагання відбувається на полі з певними параметрами. У грі використовується спеціальний м’яч незвичної форми. Як правило, матч триває 1,2 години і включає в себе два тайми по 40 хвилин. Спортсмени однієї команди, швидко передаючи м’яча один одному, повинні донести його до залікового сектору. При цьому м’яч не може падати за землю в зоні суперника. За успішне виконання завдання команда отримує бали. Вони також надаються за штрафний гол у ворота противника. Передавати м’яч можна як руками, так і ногами. У цілому гра вельми жорстка і потребує серйозної фізичної підготовки.

Користь інформації для бетера

Азартні розваги, розміщені у казино ВІП або іншому закладі, приваблюють величезну кількість гемблерів. Те ж саме можна сказати про регбі. Особливої популярності гра набула у Великобританії: вважається, що саме в цій країні з’явилися перші букмекерські контори. Так чи інакше, сьогодні ставити на регбі воліють безліч бетерів із різних держав світу. Однак цей вид спорту потребує певних знань, без яких робити ставки грошима не рекомендується.

Правила гри містять багато нюансів, і яких слід орієнтуватися. Не менш важливо враховувати відомості про команди (та їх учасників), щоб точно знати, яка з них має більше шансів на перемогу та краще підготовлена до змагання. Інформацію про регбі, зокрема найсвіжіші новини, варто шукати на тематичних англомовних сайтах, адже гра більш популярна у відповідних регіонах. Багато корисного також можна знайти на порталах букмекерських контор.

Що треба знати про ставки на регбі

Існує ряд особливостей, які слід приймати до уваги, перш ніж ставити на цей спорт:

  1. Уточнити, в якій формі знаходяться гравці та наскільки вони фізично підготовлені до протистояння.
  2. Вивчити статистику команд щодо минулих програшів та перемог. Це допоможе визначитися із потенціалом суперників.
  3. Ознайомитися з правилами БК, встановленими щодо відповідного виду спорту. Букмекер може по-своєму розпоряджатися ставками бетерів.
  4. Точно знати, де саме проводиться матч – дома чи на виїзді. Домашні та виїзні змагання мають різну інтенсивність, тому фактор місця проведення дуже впливає на результат.
  5. Існує ряд ставок, які робляться на спроби, ці ставки відносяться до всіх спроб, у тому числі штрафних.

При ставках на регбі враховується тільки основний час, протягом якого йшла гра. При цьому до заліку йде тривалість пауз, у тому числі пов’язаних із травмуваннями (регбі – травмонебезпечний спорт). Якщо після додаткового часу фіксується певний результат, він не враховується БК.

Іноді букмекер може вказати інше у своїх правилах. Дуже важливо перед тим, як зробити ставки на спорт у регбі, ознайомитися з правилами букмекерської контори щодо даного виду спорту.

Якщо змагання через якісь причини скасовується до того, як закінчиться відведений на нього час, БК повертає ставки. Те ж саме відбувається тоді, коли результат достовірно не встановлений або змагання переноситься на три дні чи більше. Якщо ж матч переноситься на інше поле, скасування (повертання) ставок можливе тільки тоді, коли для однієї команди поле є домашнім. При цьому слід пам’ятати, що БК може встановлювати свої правила, відходячи від загальноприйнятих норм. Тобто не скасовувати ставки у випадках, коли це потрібно робити. Ставити на регбі в таких конторах не варто.

Підсумовуючи, слід сказати, що букмекери, які працюють на підставі офіційного дозволу та мають гарну репутацію, ніколи не обманюють клієнтів. В такі БК можна вкладати гроші − за умови, що правила та коефіцієнти влаштовують гравця. 

Автор:
Теги: спорт
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward