БЛОГ

Що варто вдягнути в новорічну ніч Знакам Зодіаку

Ті, хто створюють свій новорічний образ, керуючись не тільки перевагами тварини-покровителя, а й рекомендаціями для свого знака зодіаку, вміють і підкреслити свої достоїнства, і заслужити заступництво зірок в Новому році 2022.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

Овни, яким властиво бути в центрі уваги, із задоволенням надягли б яскраве червоне плаття, але господареві 2022 року така вбрання не доведеться до душі. Як бути, в чому зустрічати Новий рік? Представникам стихії вогню слід звернути свою увагу на приглушені відтінки червоного, які можна зустріти в природі: вишневий, відтінок обпаленої цегли або минає в помаранчевий, близький до хутра тигра.

Телець

Тельці, можливо, самий урівноважений і приземлений знак Зодіаку. Для них характерні такі риси характеру, як наполегливість у досягненні цілей, працьовитість, врівноваженість і практичність. Часто це вони підкреслюють за допомогою одягу, її принтів і фасонів. Тварині покровителю сподобаються улюблені кольори Тельців: молочний, білий, різні відтінки зеленого, кавовий і коричневий.

А ось в лаконічних фасонах краще не зустрічати новорічне свято. Жінкам варто звернути увагу на вбрання з асиметрією, струмливими воланами і оборками. Чоловікам в Новий рік 2022 краще забути про строгих костюмах і накрохмалених комірцях.

Читайте також: П’ять українок, котрим пощастило вдало вийти заміж

Близнюки

Новорічна ніч, наповнена спілкуванням з друзями — це стихія, в якій Близнюки відчуваю себе, як риба у воді. Жовтий колір як не можна краще підкреслить життєрадісність, відкритість і товариськість представників цього зодіакального знака. Що стосується самого сукні, воно не повинно бути занадто відвертим і перетягувати увагу на себе.

Рак

Романтичну і ніжну натуру Раков в Новий рік найкраще підкреслить біла, молочна, блакитна, сіра або сріблястий одяг. Зробити образ завершеним і святковим допоможе карнавальна маска з сріблястими деталями або макіяж з блискітками.

Лев

Одяг, який переливається золотом тканини — безпрограшний варіант для впевнених і владних Львів. Їли такий образ здається занадто сміливим, то можна підібрати щось в помаранчевому (максимально близькому до золотого) кольорі. При цьому чоловікам і жінкам слід доповнити образ аксесуарами з металу (браслети, запонки, брошки, шпильки).

Діва

Елегантність і строгість Дев варто підкреслювати, а не приховувати в урочистій новорічної обстановці. Зробити це можна за допомогою луків в стриманому аристократичному стилі, віддавши перевагу білому, неяскравому жовтому, зеленому, блакитному і коричневому тонах. Індивідуальність підкреслять дорогі прикраси в лаконічному, невичурние дизайні.

Терези

Ваги, як представники стихії Повітря, так само легко впроваджують в свої образи все модні новинки і тренди, продумуючи свій наряд завчасно. Підкреслити ці якості своєї натури можна одягом білого, легкого блакитного і спокійного рожевого кольору. Спідниця обов’язково повинна бути струмує або плісировані.

Яскраві вбрання скорпіонів червоного і чорного кольорів в ніч з 31 грудня на 1 січня повинні залишитися в шафі, щоб не викликати гніву господаря майбутнього року. Зустрічати Новий рік краще в одязі близьких до них відтінках: глибокому коричневому і помаранчевому, а щоб образ не був нудним, віддати перевагу цікавому крою і ефектним аксесуарам.

Стрільці

Зухвалим і непередбачуваним Стрільцям варто звернути увагу на одяг білого, сірого, синього і фіолетового кольорів. Що стосується фасону, то він повинен бути максимально комфортним, але не нудним, тому грайливі вирізи, що не сковують рухи, тільки вітаються.

Козероги

Як і Тельцям, земним Козерогам слід віддати перевагу в одязі кольорів молочного, блакитного, сірого, молочного, кавового і коричневого кольорів. При цьому щоб виділятися на загальному тлі, можна зустріти рік Тигра не в плаття, наприклад, а в красивому комбінезоні.

Водолії

Колірна гамма Водоліїв повністю відповідає очікуванням тваринного покровителя 2022 року: білий і всі його відтінки, блакитний, синій. Костюм кольору слонової кістки або шампанського допоможуть підкреслити благородство і гідність представників цього знака зодіаку.

Риби

Романтичним Рибам радять звернути увагу на ніжно-зелений і світло-рожевий кольори. Особливо вдалими будуть наряди, в яких ці обидва кольори будуть представлені одночасно. А ось образи в темних тонах для представників цього знака під забороною.

Джерело

Б. Радько

Недавні новини

Що станеться з організмом, якщо ви будете щовечора їсти цибулю

Ріпчаста цибуля — один із найпопулярніших овочів. Ми потроху додаємо її до різних страв —…

3 години ago

Запорізька АЕС знову на порозі блекауту – Енергоатом

Сьогодні, 23 травня, Запорізька атомна електростанція (ЗАЕС), яка перебуває під російською окупацією, вчергове втратила підключення…

4 години ago

Кому цікаві пропозиції, а кому – проблеми: Гороскоп на 24 травня

Астрологи підготували гороскоп на 24 травня для усіх знаків Зодіаку. Що вас очікує в четвер,…

5 години ago

Нацбанк введе обмеження на банківські перекази: до 30 операцій на місяць

Національний банк України (НБУ) запровадить обмеження на переказ коштів з карти на карту 30 операціями…

5 години ago

У Раді підтвердили, що збираються підвищувати податки для українців

Щоб знайти додаткові джерела фінансування армії, влада змушена буде підвищити основні податки, у тому числі…

6 години ago

“Бронь від мобілізації треба розігрувати у лотерею” — Гетманцев

Голова фінансового комітету Верховної Ради України Данило Гетманцев висловив пропозицію щодо бронювання від мобілізації, пропонуючи…

6 години ago