Що подарувати на Новий рік 2021: кращі ідеї для рідних

event 16:03 П’ятниця 04 Грудня 2020 БЛОГ

До Нового року залишилося досить багато часу, щоб встигнути вибрати ідеальні подарунки для друзів, батьків і других половинок.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Соєві свічки

Такі свічки буквально тільки в цьому році стали набирати популярність у нашій країні. Найбільшим плюсом соєвих свічок є їх абсолютна екологічність, адже при згорянні вони не виділяють канцерогенів і дають рівне полум’я. Крім того, соєвий віск можна використовувати як крем для рук. 

Натуральна косметика

Якщо хочете, щоб ваш подарунок був у тренді і не викликав бурю критики з боку екоприхильників, варто вибирати тверде мило і косметику з натуральних матеріалів. Багато брендів вже роблять свої продукти в пляшечках із переробленого пластику, що також важливо враховувати при виборі.

Стильний багаторазовий стакан

Такий презент точно припаде до смаку друзям-кавоманам. Щоб кожен раз не купувати улюблений гарячий напій у паперових стаканчиках із пластиковою кришкою, подаруйте другу яскравий багаторазовий кухоль зі стильним принтом. Такий точно захочеться брати з собою на навчання або роботу. У деяких кав’ярнях за свій стакан навіть роблять знижку на каву.

Столові набори

А ця ідея вже більше для старших родичів. Цієї зими як ніколи буде актуально подарувати набір посуду з кукурудзяного крохмалю, цукрової тростини або пшеничної соломи.

Ялинкові іграшки

Цікавим рішенням буде подарувати дерев’яні іграшки та сувеніри. На піку популярності дерев’яні ляльки і машинки, оригінальні конструктори з дерева, а також незліченна безліч різних ялинкових іграшок із новорічною символікою.

Живі квіти

Кімнатні рослини не тільки можуть стати гарним подарунком, що радує очі і душу, а й бути корисними: квіти в горщиках будуть підтримувати вологість повітря в квартирі. Щоб подарунок був екологічним, прослідкуйте, щоб горщик не був із пластику. Креативним рішенням буде подарувати колегам або босові дерев’яний горщик-органайзер. Також варіантом такого подарунка може стати живий мох, який не потрібно поливати, і екокуб для вирощування рослин.

Солодкі подарунки

Гори солодощів – незмінний атрибут Нового року, без яких і свято – не свято. Тому солодкі подарунки залишаються улюбленими і бажаними для людей будь-якого віку. Подаруйте настрій і користь, віддавши перевагу не шоколадним цукеркам, а варенню з натуральних ягід, баночці меду в дерев’яній діжці, натуральній горіховій пасті, пастилі і сухофруктам. Відзначимо, що як подарунковий папір також краще використовувати крафтовий, а не глянсовий.

Читайте також: “Мода епохи пандемії”: канадський бренд видав незвичну колекцію одягу (фото)

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward