БЛОГ

Що подарувати дівчині на День закоханих?

Якщо ви не знаєте чим порадувати свою дівчину, то наша підбірка подарунків допоможе вам розв’язати цю проблему.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Можливо, ви вже вирішили здивувати кохану креативним сніданком у ліжко, продумайте також, що їй подарувати.

Планер на стіну чи щоденник

Якщо банальна валентинка – тобто листівка з вітаннями – це не ваш формат, порадуйте дівчину стильним планером чи щоденником. Якщо ви заздалегідь подбаєте про подарунок, його можна сформулювати самостійно і навіть вказати ім’я вашої коханої. Супроводьте такий подарунок, наприклад, записом про майбутню відпустку та розплануйте спільне майбутнє.

Косметичка, гаманець чи сумка

Якщо ваша дівчина любить моду і стежить за останніми трендами, підберіть їй у подарунок нову сумку, клатч, гаманець або косметичку. Якщо ви не впевнені, що вгадаєте її переваги, порадьтеся з близькою подругою або мамою. У крайньому разі — подаруйте сертифікат на певну суму або вирушайте за обновкою разом.

Стайлер або фен для волосся

Безпрограшним варіантом стане будь-який прилад для завивки та випрямлення волосся або новий фен. На сьогодні існує безліч стайлерів для створення різних видів локонів, а також прасок для їх вирівнювання. Поцікавтеся у другої половинки, якою б вона хотіла.

Фотопазл

Якщо ваша друга половинка любить все креативне, подаруйте їй пазл з її чи вашою спільною фотографією. Ще один схожий варіант – знімок, надрукований на великому полотні, яке прикрасить її кімнату або ваше спільне гніздечко у майбутньому.

Майстер-клас аргентинського танго

Якщо ваша друга половинка любить танцювати, подаруйте їй кілька уроків з професійним танцюристом-постановником. Як варіант — спробуйте підтримати її та повторити найсміливіші танцювальні па разом.

Фотосесія у стилі love story

Для пар, хто вже досить давно разом, радимо розфарбувати сірі будні яскравою фотосесією в стилі love story. Це може бути як невимушена фотопрогулянка у міських джунглях, так і тематична фотосесія у студії з макіяжем, зачіскою та декількома образами.

Читайте також: Чому не можна викидати хліб у смітник: прикмети та забобони

Романтична поїздка в іншому місті

Якщо ви хочете провести час лише вдвох, вирушайте на пару днів у романтичну подорож. Це може бути подорож за кордон, так і в інше місто у вашій країні. Головне – щоб друга половинка розділяла вашу любов до подорожей та спонтанних поїздок. А якщо ви ще на початку стосунків, краще попередити її заздалегідь, щоб вона спромоглася розпланувати всі справи та вчасно зібрати речі.

Іменна зірка з неба

Якщо ви справжній романтик і любите дивувати, подаруйте дівчині зірку, названу на її честь. Можна знайти величезну кількість пропозицій в інтернеті та піднести їй гарний сертифікат у рамці. Такий презент можна доповнити красивим букетом квітів.

Виконати мрію

Усі дівчата різні та, відповідно, мрії у всіх різні. І якщо ви вже кілька днів морочите собі голову, вибираючи подарунок, просто спитайте її, що вона хоче. Це може бути якась річ, допомога у побутових питаннях чи розв’язання якихось проблем. Хтось мріє про політ на повітряній кулі, а для когось важливіший внесок у нове навчання чи свою справу. Найголовніше, чого хоче кожна дівчина, — це увага та турбота.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: chasdiy@gmail.com

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

28 хв. ago

Як спекти смачну паску: 10 тонкощів від хороших господинь

Ідеальна паска - пишна, м'яка, добре пропечена й ароматна. Щоб вона вийшла такою, варто пам'ятати…

34 хв. ago

На Буковині судитимуть чоловіка, який підробив свідоцтва про народження трьох дітей для виїзду за кордон

Співробітники поліції довели причетність жителя Хмельниччини до підроблення та використання свідоцтв про народження дітей. За…

36 хв. ago

Нацбанк дав прогноз, як зростатимуть зарплати українців

Конкуренція змусить роботодавців підвищувати зарплати – реальні доходи українців перевищать довоєнний рівень у 2025 році. …

55 хв. ago

Свіжий та смачний салат з лососем за 20 хвилин: ідеально до Великоднього столу

Шукаєте ідею для швидкого, легкого та водночас ситного обіду або вечері? Цей салат з лососем…

1 годину ago

На Харківщині хлопець і дівчина ошукували людей на продажі неіснуючих породистих цуценят і котів

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 17-річній дівчині та 18-річному…

2 години ago