Серіали, які варто подивитися на вихідних (трейлери)

event 10:14 Четвер 25 Листопадаа 2021 БЛОГ

Не хочете витрачати багато часу на пошуки серіалів, щоб подивитись вдома за горням чаю та смаколиками? Влаштуйте атмосферний перегляд серіалів з близькими або самостійно та обирайте стрічки, які вам найбільше до вподоби.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деякі серіали можна й глянути за один вечір.

Ферзевий гамбіт (2020)

«Ферзевий гамбіт» розповідає про талановиту шахістку Бет Гармон, яка виросла в сиротинці в Лексінгтоні. Саме там вона вперше сіла за шахову дошку і почала відточувати свої професійні навички. Рік за роком Бет здобуває все більше перемог на турнірах, проте на заваді її успіху можуть стати пристрасть до алкоголю та наркотичних таблеток. В основу ліг однойменний роман Волтера Тевіса 1983 року. Консультантами творців фільму стали колишній чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров та тренер з шахів Брюс Пандольфіні.

Неортодоксальна (2020)

Есті виросла в Нью-Йорку, в закритій громаді ортодоксальних євреїв, які відгородилися від сучасного світу. Есті видають заміж, але після декількох місяців життя поруч з незнайомим чоловіком вона втече з дому, прихопивши з собою лише паспорт та трохи грошей, щоб переїхати до Берліну й почати життя спочатку.

Слизький шлях (2020)

Після ролі доктора Гауса Г’ю Лорі став мегазіркою. Актор, що володіє надшироким спектром акторської гри повернувся у ролі британського політика.

Його герой Пітер Лоуренс тривалий час рветься до влади в Великобританії, і останнім часом його шлях нагору став успішним. Він найняв ефективного PR-менеджера та почав проповідувати свої цінності усюди. Його політична кар’єра стрімко рухається вгору, але скоро Лоуренс дізнається, що у нього є незаконнонароджена дочка, яка відбуває тюремне покарання. Це неприємне відкриття може кинути тінь на його минуле.

Читайте також: “Гра в кальмара” відійшла на другий план: новий серіал від Netflix б`є всі рекорди (трейлер)

Що знає Олівія? (2014)

Героїня Макдормонд, Олівія Кіттерідж, вчителька математики з провінційного містечка Кросбі. Вона сувора, не дає спуску ні собі, ні іншим (від чого часто страждають її чоловік і син).

Ти (2018)

Перший сезон розказує історію про Джо Голдберга, менеджера книжкового магазину в Нью-Йорку, який, зустрівши письменницю-початківця Ґвіневру Бек, закохується в неї. Він годує свою токсичну одержимість, використовуючи соціальні мережі та інші технології для слідкування за її місцеперебуванням і усунення перешкод для їхнього кохання.

У другому сезоні Джо Голдберг переїжджає з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса, щоб втекти від свого минулого, і починає зі створення нової особи. Коли він зустрічає завзяту шеф-кухарку Лав Квінн, Джо починає повертатися до своїх старих згубних звичок. У міру того як він намагається сформувати нові романтичні стосунки у місті янголів, Джо іде на все, щоб його любовна історія з Лав стала успішною, щоб уникнути долі своїх попередніх романтичних починань.

Джерело

Автор:
Теги: серіал
Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward