Психолог розповіла правила для успішних жінок

event 11:56 Четвер 25 Листопадаа 2021 БЛОГ

Ці правила допомогли вже не одній жінці. У кожного з нас завжди є шанс стати успішним. І в цьому немає ніяких секретів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Кожен новий день — це шанс стати кращою версією себе, цікавою, розумною та інтелігентною людиною, взірцем для наслідування та авторитетом для багатьох. У будь-якій справі головне — чітко дотримуватися наміченого плану, виробити стратегію поведінки, організувати себе. І пам’ятайте, удача любить сильних, а успіх — працьовитих!

Вставати рано

Думаєте, успішні люди — це ті, які сплять до обіду? Ні, так роблять тільки ледарі. А ті, хто хочуть досягти чогось більшого в житті не стануть витрачати на це заняття свій дорогоцінний час, який можна направити в правильне русло. Успішну людину зовсім не дратує ранній підйом. І якщо ви все ж ненавидите ранкові підйоми, то спробуйте розбавити свій сонний ранок спортивними тренуваннями. Це ваш шанс підбадьоритися і поставити правильний тон своєму новому дню. Виробивши таку спортивну звичку, ви незабаром помітите, як рівень стресу знизиться і ранній підйом перестане бути для вас нестерпним.

Пити воду з лимоном

Дієтологи радять споживати в день не менше двох літрів очищеної води. А ще корисно ранок починати не з чашки кави натщесерце, а зі склянки води зі свіжим соком лимона. До речі, цей напій бадьорить і тонізує не гірше кави або чаю. На особистому досвіді перевірено! І для організму куди корисніше. Лимонна вода запускає роботу шлунково-кишкового тракту, прискорює обмін речовин, виводить шлаки й токсини, втамовує спрагу, насичує організм корисними вітамінами та мікроелементами, зміцнюючи імунну систему.

Читайте також: “Невдало зробила губи”: Надя Дорофєєва прокоментувала, чи робила вона пластику

Досягати поставлених цілей щодня, щотижня…

Навчіться візуалізувати свої мрії та ставити перед собою цілі. Не обов’язково створювати дошки візуалізації. Достатньо просто визначити свої цілі на найближчий час і записати собі в блокнот. Нехай це буде для початку щось легке і швидко здійсненне, наприклад, відвідування уроків йоги, які ви так довго відкладали та переносили через постійну зайнятість. Настав час поставити галочку біля цього пункту і зробити перший крок.

Читати книги (слухати аудіозаписи книг)

Будь-яка успішна жінка — високоінтелектуальна і начитана. Тому постарайтеся приділяти 20-30 хвилин свого часу в день для читання художніх книг. Пости в стрічці соціальних мереж не рахуються! Якщо зовсім проблемно з часом, можна організувати прослуховування аудіокниги по дорозі додому або під час виконання домашньої роботи.

Займатися спортом

У розкладі успішної жінки завжди має знайтися час на спорт. Фізичні навантаження надають тонус не тільки тілу, а й мозку, а ще знімають стрес і розслабляють організм в цілому.

Джерело

Автор:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward