БЛОГ

Нумерологи розповіли як дізнатися скільки разів ви одружитеся

Одним з способів дізнатися свою долю – нумерологія. Щоб дізнатися, що вам підготувало майбутнє потрібно зробити нескладні розрахунки на основі вашої дати народження.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Для початку візьміть листок паперу, ручку та калькулятор. Спочатку потрібно буде вичислити число долі. Щоб дізнатися своє число долі треба додати усі цифри, з яких складається ваша дата народження.

Наприклад, ви з’явилися на світ 22.09.1985. Визначаємо число так:

2+2+0+9+1+9+8+5=36

Отриманий двозначний результат перетворюємо в однозначний. Робимо це так:

36→3+6=9

Ваше число долі 9.

Саме це число розповість скільки разів ви одружитеся чи вийдете заміж.

Читайте також: Мешканець Черкас знімав у порно 7-річну дівчинку

Що означає ваше число?

  • Люди з числом долі 1, дуже вірні, вони вміють любити одного партнера все життя. Вкрай рідко серед таких осіб зустрічаються ті, хто одружується повторно.
  • Особи з числом 2 також не мають схильності до зміни чоловіка чи жінки. Вони рідко зраджують своїм другим половинкам. Такі люди серйозно підходять до вибору партнера по житті.
  • Людина з числом 3, постійно прагне до саморозвитку. Такі люди вимагають того ж від свого партнера. У може бути безліч одружень та розлучень.
  • Цифра 4 означає, що людина все життя буде шукати собі другу половинку, періодично сходячись і розходячись з різними людьми. Такі особи не створюють міцних шлюбів, часто розлучаються і знову одружуються.
  • Особу, що народилася під цифрою 5, відрізняє схильність до сумнівів і нерішучість. Через це, таким людям важко будувати стосунки з протилежною статтю. З цієї причини така людина може залишитися самотньою на все життя.
  • Цифра 6, означає мрію про серйозні стосунки, щасливу сім’ю і дітей. Проте, не завжди доля дає цій людині можливість створити сім’ю з першого разу.
  • Якщо ваше число 7, то у вас дуже добре розвинена інтуїція. Прислухайтеся до неї, вибираючи партнера для життя. Ваше серце не обдурить і підкаже правильний шлях в житті.
  • Число долі 8, означає, що людина ідеаліст і мрійник. Доля обов’язково подарує їй зустріч з ідеалом. У таких людей практично не буває розлучень. Вони одружуються один раз і назавжди.
  • Люди з числом долі 9 дуже імпульсивні. Їх відрізняє квапливість у виборі партнера. З цієї причини вони нерідко помиляються, обираючи не тих. Такі персони можуть одружуватися і розлучатися безліч разів.

Джерело

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

У Рівному водій BMW в`їхав у сарай

У Рівному водій BMW вʼїхав у сарай. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Рівненщини.…

3 хв. ago

У Кривому Розі в ТЦК помер військовозобов’язаний: що відомо

У неділю, 5 травня, на території Саксаганського ТЦК та СП у Кривому Розі під час…

11 хв. ago

У ВМС ЗСУ розповіли, скільки вибухівки потрібно для знищення Кримського мосту

Капітан запасу ВМС ЗС України Андрій Риженко вважає, що для повного знищення Кримського мосту потрібен…

43 хв. ago

На Рівненщині стартували змагання з кіберспорту

На Рівненщині стартували змагання з кіберспорту. Про це повідомили у пресслужбі Рівненської обласної державної адміністрації. …

1 годину ago

На Луганщині окупант жорстоко зґвалтував і вбив 17-річну дівчину

Російський окупант зізнався, що на окупованій частині Луганщини він зґвалтував дівчину в машині, а згодом…

1 годину ago

З Тиси неподалік від кордону з Румунією дістали тіла трьох потопельників

Вчора, 6 травня, впродовж дня на Закарпатті, неподалік від кордону з Румунією, з річки Тиса…

2 години ago