Небанальні ідеї подарунку на 8 березня

event 16:58 П’ятниця 18 Лютого 2022 БЛОГ

Напередодні 8 березня всі чоловіки ламають голову, що подарувати своїй коханій або ж мамі. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Напередодні свята весни всі чоловіки заклопотані тільки одним питанням: що подарувати мамі, дружині, дівчині, сестрі чи подрузі на 8 Березня? Як не помилитися з подарунком і не здатися банальним до мозку кісток? Спеціально для вас ми зібрали небанальні ідеї подарунків на 8 Березня! 

Гідромасажна ванна для ніг

Якщо ви хочете подбати про здоров’я вашої мами, подаруйте їй відпочинок і можливість розслабитися після важкого робочого дня. Гідромасажна ванна для ніг — прекрасний варіант. Вибирайте ванночки одного кольору. Так ви точно не прогадаєте.

Фотосесія

Як можна порадувати матусю в найпрекрасніше жіноче свято? Подаруйте їй фотосесію в пакеті «все включено»! Нехай стилісти зроблять макіяж, зачіску і доберуть одяг. А фото з дітьми стануть прекрасним доповненням і завжди підніматимуть настрій.

Набір для йоги

Якщо ваша дівчина давно мріяла зайнятися йогою, але в неї ніколи не вистачало часу, допоможіть їй. Килимок для занять, кубики та спеціальні ремені для розвитку гнучкості подарують не тільки гарний настрій, а й здоров’я.

Спідня білизна

Спідня білизна, подарована чоловіком, — один із найкрутіших презентів на 8 березня. Якщо ви боїтеся помилитися з розміром бюсту, краще не ризикуйте. Зупиніться на гарному пеньюарі або нічній сорочці з халатиком з натурального шовку.

Романтичний вікенд

Немає нічого кращого, ніж маленька подорож. І тут не так важливо, куди і як. Якщо зараз немає можливості поїхати на кілька днів закордон, не засмучуйтеся. Завжди можна забронювати номер у заміському готельно-ресторанному комплексі або просто виїхати в інше місто. Нові враження заряджають.

Читайте також: Чому прикмети забороняють вітати з днем народження заздалегідь

Винне мило

Якщо ви з подругою не проти пропустити по келиху білого сухого, але не вважаєте пляшку вина ідеальним подарунком, можна трохи покреативити. Подаруйте винне мило. Воно не тільки допоможе розслабитися після важкого трудового дня, а й подбає про шкіру. Тільки вибирайте ті набори, до складу яких входять натуральні олії.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward