“Мама якщо не вб’є, то відвернеться”, – чому українки роблять операцію з відновлення цноти?

event 14:36 Понеділок 18 Січня 2021 БЛОГ

Операції з відновлення цноти стають все більше популярними в Україні. Івано-франківські медики виокремили найпоширеніші причини, які підштовхують жінок до такого рішення.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Дівчат, які роблять гіменопластику – операцію з відновлення цноти – івано-франківські ‎лікарі ‎поділяють на три категорії:

  • це дівчата 18+, яких зґвалтували або вони ‎бояться реакції батьків;
  • дівчата 22 – 27 років, які свідомо ‎обманюють ‎чоловіків задля власної вигоди;
  • жінки 30+, які роблять це ‎заради розваги й ‎нових відчуттів.

Точну кількість дівчат, які вдалися до такої ‎операції, підрахувати складно. Адже гіменопластику роблять і в державних, і в приватних клініках. Франківські лікарі запевняють, що до 18 років не проводять таких ‎операцій.

Коментар: “Я не зізналась, що в мене був ‎секс. Боялась, що мама мене вб’є. Але розуміла, що так легко мені усе це не ‎зійде з рук. Мене будуть цькувати, про ‎мене знатиме все село, люди ‎кепкуватимуть. А мама, якщо не вб’є, то ‎взагалі відвернеться. Це було дуже ‎страшно”, – розповідає дівчина з невеличкого прикарпатського села.

Частіше такі ‎операції роблять у приватних ‎клініках. Медики зізнаються, що в основному ‎дівчата відновлюють цноту, щоб вийти ‎заміж за іноземця. ‎

Коментар: ‎”Це нормальні речі. Дівчина знайшла собі старого, багатого чоловіка. ‎А ‎йому важливо, щоб вона була незайманою. Тому дівчата роблять ‎таку ‎пластику”, – говорять ‎гінекологи. ‎

На Прикарпатті досить багато студентів-іноземців, особливо, ‎мусульман і деякі з них шукають українок для створення сім’ї. ‎Але релігія ‎їм забороняє одружуватись з тими, які мали ‎статевий акт. Тоді ‎дівчата йдуть на хитрість – роблять операцію з ‎відновлення дівочої пліви, успішно проходять перевірку на цнотливість та ‎створюють щасливі сім’ї.‎

Ціна на такі ‎послуги в Івано-‎Франківську дуже низька. В ‎інших містах ‎України ціна гіменопластики стартує від 10 тисяч гривень. У Києві ‎‎- 10-15 ‎тисяч гривень.

Джерело: сайт BBC

Читайте також: Українське місто стало дев’ятим у світі за забрудненістю повітря

Теги:
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward