БЛОГ

Критики навали ТОП – 10 серіалів 2021 року (трейлери)

“Гра в кальмара”, “Локі”, “Покоївка” та інші серіали увійшли до ТОП – 10 кращих сералів 2021 року. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Цей рік подарував глядачам багато класних серіалів. Тому критики вирішили підібрати ТОП – 10 найкращих закордонних серіалів.

“Гра в кальмара”

Це найгучніший серіал 2021 року, але якщо раптом ви його ще й досі не бачили, то історія розповідає про групу людей, які грають у гру на смерть, приз у якій — величезна сума грошей.

“Вбивства в одній будівлі”

Комедійний детектив з відомими акторами розповість історію про трьох сусідів, які люблять детективи та подкасти. Якось у будівлі, де вони мешкають, трапляється страшний злочин і герої щосили намагаються з’ясувати, що трапилося, і записати про це свій власний подкаст.

“Сцени з подружнього життя”

Цей мінісеріал є ремейком однойменного фільму 1973 року, але лише дія в ньому відбувається в сучасній Америці. Серіал розповідає про подружню пару, яка вирішує розлучитися після десяти років спільного життя, але їхні почуття спалахують із новою силою.

Читайте також: Аферисти “розвели” Дзідзьо на кругленьку суму

“Мейр із Істтауна”

Мінідетектив з Кейт Вінслет у головній ролі, розповість історію про жінку на ім’я Мейр Шієн — детективку поліції з невеликого міста, в якому трапляється загадкове вбивство молодої дівчини. Під час розслідування героїня стикається віч-на-віч із власним горем.

“Чергування”

У центрі сюжету серіалу – Емі Сілва – старша інспекторка карного розшуку. Якось жінка отримує нове завдання: розслідувати зникнення шотландського рибальського траулера та загадкову смерть на борту атомного підводного човна. Головна героїня підозрює, що між цими подіями є зв’язок, який загрожує ядерній безпеці Великої Британії.

“Змій”

Серіал розповідає історію одного з найневловиміших злочинців і серійних вбивць 20 століття — Чарльза Собхраджа, який орудував “стежкою хіпі” в Індії, Непалі та Таїланді, і довгий час залишався на волі.

“Джинні та Джорджія”

Ексцентрична Джорджія, її дочка Джинні та син Остін переїжджають до нового міста, щоб почати життя з чистого аркуша. Мама і дочка — дуже близькі, пори це, юна Джинні почувається зрілішою і відповідальнішою, ніж її легковажна мама. Але це лише вуаль, за яким Джорджія ховається, насправді жінка набагато розумніша і просто намагається втекти від свого минулого, про яке її діти нічого не знають.

“Ласун”

Якось у світі народжується особливий малюк на ім’я Баз, але лише його поява збігається ще з двома факторами: невідомою хворобою і народжуваністю дітей-гібридів. Багато хто вважає, що у всьому винні всі ці діти-гібриди і починають на них полювання. Баз — хлопчик з оленячими рогами — мешкає з батьком, але після його смерті малюк вирушає у подорож, щоб знайти свою маму.

“Голстон”

Серіал розповідає про американського модельєра Роя Голстона, який одягав найзнаменитіших жінок Голлівуду, серед яких була і перша леді США Джекі Кеннеді. Серіал торкнеться періоду життя Голстона від початку кар’єри і до повного її краху, а також покаже, як він став частиною авангардної культури Америки.

“Ванда/Вінж”

Головні герої Ванда та Віжн — персонажі всесвіту Marvel. Ванда має телекінетичний дар, а Віжн — андроїд. Але також вони ідеальна подружня пара, яка мешкає в милому містечку Веств’ю і намагається приховати свою сутність.

Джерело

Б. Радько

Недавні новини

Україну накрив потужний антициклон: прогноз синоптика

Вдень 8 травня вже буде сухо, опади підуть геть, але температура знизиться. Про це розказала…

23 хв. ago

На Львівщині обмежено придатного чоловіка засудили на три роки за ухилення від служби

Мешканцю Дрогобицького району Львівської області винесли вирок за ухилення від призову на військову службу під…

34 хв. ago

На Запоріжжі жінка до смерті побила свекруху

Минулої суботи, 4 травня, мешканка Запорізького району під час сварки побила свою літню свекруху. Від…

1 годину ago

У Києві чоловік застрелив сусідського собаку, який на нього гавкав

Мешканець Києва застрелив бельгійську вівчарку сусідів, якій він не подобався. Зловмиснику повідомили про підозру. Про…

1 годину ago

Як загартувати розсаду помідорів, щоб зміцнити імунітет рослини й підвищити врожайність

Перед тим, як висаджувати розсаду помідорів у відкритий ґрунт її треба обов’язково загартувати, щоб вона…

13 години ago

Завтра Україну накриє антициклон: що буде з погодою

Найближчої ночі в Україні будуть заморозки. Вдень 8 травня вже буде сухо, опади підуть геть,…

14 години ago